Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

«Είναι φοβιτσιάρικο το ποσό των 17 εκατ.»
ΟΜΟΝΟΙΑ

«Είναι φοβιτσιάρικο το ποσό των 17 εκατ.»

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά της Ομόνοιας, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, μίλησε ο επιχειρηματίας Γιώτης Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Active:

«Σ’ αυτή την φάση, εξετάζω την πιθανότητα να εμπλακώ στην Ομόνοια. Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση μου. Μίλησα και θα μιλήσω με αρκετό κόσμο, με το Δ.Σ., με ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, με πρώην παράγοντες, με τους οργανωμένους, με τον κόσμο γενικά. Θέλω να ακούσω όλων των ειδών τις απόψεις γιατί έφτασε μέχρι σε αυτή την φάση η Ομόνοια. Τι έφταιξε και οδηγήθηκε σε αυτή την κατάσταση. Το ενδιαφέρον υπάρχει και θα εξετάσω σοβαρά την πιθανότητα να εμπλακώ. Μέχρι το βράδυ θα εκδώσω μια ανακοίνωση με τις θέσεις μου και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα πάρω την οριστική μου απόφαση. Είναι μεγάλη απόφαση και χρειάζεται μεγάλη σκέψη».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει στην Ομόνοια είπε: «Αν αναλάβω, πιστεύω θα τα καταφέρω. Ότι έκανα στην ζωή το έχω πετύχει. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να αποτύχει. Θα το ψάξω αρκετά πριν πάρω την απόφαση μου. Θέλω να μιλήσω με πολλούς και να ακούσω όλες τις απόψεις. Όποιος αναλάβει θα πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους αν θέλει η Ομόνοια να προχωρήσει. Ένα άτομο που έχει τις επιχειρήσεις του, την οικογένεια του, την προσωπική του ζωή, να πάει να μπει σε και τέτοια θέση, με τις ευθύνες, με τα όσα συμβαίνουν στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο είναι μεγάλη απόφαση. Με το να αναλάβω την Ομόνοια είναι μια τεράστια απόφαση».

Για τα οικονομικά δεδομένα των πρασίνων ανέφερε: «Έχω πάρει οικονομικές καταστάσεις, αλλά δεν ξέρω αν είναι πραγματικές. Είδα απίστευτα πράγματα, δεν είναι εταιρεία για να ξέρεις ότι οι αριθμοί είναι αληθινοί. Είναι φοβιτσιάρικο το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ. Ποιον δεν φοβίζει ένα τέτοιο ποσό; Δεν ξέρω σε ποιους άλλους χρωστούν, αν κάποιος έβαλε κάποια λεφτά και μετά έρθει και να τα απαιτήσει. Είναι πολύπλοκο το θέμα με τα οικονομικά της Ομόνοιας».

Παράλληλα τόνισε πως μέχρι τα βράδυ θα δημοσιοποιήσει μια επιστολή με τις θέσεις του: «Μέχρι το βράδυ θα είναι έτοιμη η ανακοίνωση. Είναι μια 8σέλιδη στην οποία αποτυπώνω τις σκέψεις μου τι πρέπει να αλλάξει στην Ομόνοια. Είναι η προσωπική μου άποψη. Κάποιοι θα διαφωνήσουν κάποιοι θα συμφωνήσουν».

Για το ενδεχόμενο να μετατρέψει την Ομόνοια σε εταιρεία: «Στο σημερινό ποδόσφαιρο, οι ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν Σωματεία. Οι ομάδες είναι εκεί για να βγάλουν λεφτά. Είναι πλέον επιχείρηση το ποδόσφαιρο, έφυγε η εποχή του ρομαντισμού και με τα δεδομένα της Ομόνοιας δεν μπορεί να μην γίνει εταιρεία. Πρέπει να μπει μια πιο επαγγελματική βάση εάν θέλει να προχωρήσει»

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Έχουμε φτάσει στον πάτο. Δεν θυμάμαι την Ομόνοια να έχει μια τέτοια πορεία. Έχει πληγωθεί ο κόσμος, είναι απελπισμένος»

Για το αν έχει συναντηθεί με τον κ. Κατσουρίδη όνομα το οποίο έχει ακουστεί επίσης για να αναλάβει την Ομόνοια: «Θα μπορούσα να συναντηθώ και με τον κ. Κατσουρίδη, θα με ενδιέφερε να ακούσω τις απόψεις του. Όπως και με πολλούς άλλους που έχω μιλήσει. Θα είναι δύσκολο για όποιο αναλάβει τα διοικητικά της Ομόνοιας. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα είμαι σε θέση να αποφασίσω οριστικά εάν θα εμπλακώ ή όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ