Elite Sporting Club: Η απόλυτη αθλητική σχολή στην Κύπρο!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μια επίσκεψη μπορεί να σε πείσει. Το «Elite Sporting Club» στην Λάρνακα αποτελεί την πρώτη αθλητική σχολή στην Κύπρο. Με ένα καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες εγκαταστάσεις και αποτελεσματικά προγράμματα το «Elite Sporting Club» παρέχει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να προπονηθούν να επιμορφωθούν και να ψυχαγωγηθούν στο ιδανικότερο περιβάλλον.

Στο «Elite Sporting Club Cyp» προσφέρονται αρκετά είδη Αθλημάτων. Ποδόσφαιρο μέσω των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και Ατομικών Προπονήσεων (Personal Training) ποδοσφαιριστών και τερματοφυλάκων. Λειτουργεί επίσης Ακαδημία Τένις και Κολύμβησης.

Εκτός από τα διάφορα αθλήματα, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, λειτουργεί επίσης Σχολή Χορού παραδίδοντας όλων των ειδών Χορούς όπως Κυπριακοί Παραδοσιακοί και Ελληνικοί, Μοντέρνοι και Latin ως επίσης και Break Dance, Hip Hop και Belly Dance. Η Ακαδημία Κλασσικού και Σύγχρονου Μπαλέτου αλλά και αυτή της Ρυθμικής Γυμναστικής, σίγουρα δεν θα έλειπαν από το “Elite Sporting Club Cyp”. Για τους φίλους των Πολεμικών Τεχνών, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, διδάσκονται Judo.

H Ζωγραφική είναι επίσης μια δραστηριότητα η οποία θα προσφέρεται στο “Elite Sproting Club Cyp”, οι οποία διδάσκεται στις ειδικές αίθουσες Ζωγραφικής των Εγκαταστάσεων του Pascal English School στη Λάρνακα. Στο “Elite Sporting Club Cyp” προσφέρονται επίσης και τα ακόλουθα είδη Γυμναστικής όπως Aerobic, Yoga, Zumba, Pilates και TRX.

Όλα τα πιο πάνω προσφέρονται τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, σε πάρα πολύ προσιτές τιμές με βάση και τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Το “Elite Sporting Club Cyp” δίνει την ευκαιρία με πολύ χαμηλές τιμές, τόσο στους μεγάλους να ασχοληθούν με τις διάφορες δραστηριότητες αλλά και να μην στερήσουν τα θέλω και τα χόμπυ των παιδιών τους.

 

Το “Elite Sporting Club Cyp” άρχισε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2013 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του PASCAL English School στη Λάρνακα, προσφέροντας ένα φάσμα από Αθλητικές και άλλες Δραστηριότητες σε παιδιά και ενήλικες. Πρόκειται για ένα απογευματινό “Αθλητικό Σχολείο (Sporting Club)” όπου όλων των ειδών οι δραστηριότητες προσφέρονται σε ένα κοινό χώρο, γεγονός που διευκολύνει αρκετά τους γονείς και τα παιδιά. Όλες σχεδόν οι δραστηριότητες και αθλήματα προσφέρονται δύο φορές την εβδομάδα από έμπειρους και διπλωματούχους, εκπαιδευτές, δασκάλους και προπονητές.

Κύριο μέλημα του “Elite Sporting Club Cyp” είναι να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με το χόμπι και τη δραστηριότητα που τους αρέσει, σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

 

Στο “Elite Sporting Club Cyp” κατά τους καλοκαιρινού μήνες λειτουργεί με επιτυχία SUMMER SCHOOL όπου παιδιά ηλικιών 4 μέχρι και 14 χρονών μπορούν να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους από 7,15πμ μέχρι και τις 3,15μμ, κάνοντας διάφορες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, υπό την επίβλεψη προσοντούχων και έμπειρων εκπαιδευτών και ομαδαρχών.

Στο “Elite Sporting Club Cyp” διοργανώνονται επίσης Πάρτι Γενεθλίων και Βαπτίσεων στους όμορφους χώρους της Πισίνας, της Καφετέριας και του Roof Garden με δωρεάν χρήση της Πισίνας και των γηπέδων Futsal, Volley, Basket και Tennis.

Στην σχολή Elite Sporting Club προσφέρονται διπλώματα ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων μέσω της εταιρείας Power Life Savers.

Τα 5 ολοκαίνουρια γήπεδα FUTSAL με πλαστικό χόρτο τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τα 2 γήπεδα ΤΕΝΙΣ, είναι διαθέσιμα για παιχνίδια και τουρνουά, για μικρούς και μεγάλους, όλες τις ημέρες και ώρες, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Όλοι οι χώροι στο “Elite Sporting Club Cyp” διαθέτουν δωρεάν WiFi, ενώ λειτουργεί και καφετέρια στο Pool Bar ως χώρος αναμονής και χαλάρωσης για καφέ και άλλα ροφήματα.

«Μην στερήσετε τα θέλω των παιδιών σας και τα δικά σας χόμπι» είναι το Σλόγκαν του “Elite Sporting Club Cyp”.

 

Αθλητικές Δραστηριότητες:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΤΕΝΙΣ.

Κλασσικές Τέχνες:
ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ, ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πολεμικές Τέχνες:
JUDO

Χορός:
ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ, LATIN, HIP-HOP, BREAK DANCE, BELLY DANCE, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ, ΚΥΠΡΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ.

Γυμναστική για ενήλικες και παιδιά:
ZUMBA KIDS, ZUMBA, AEROBIC, PILATES, YOGA, TRX.

Άλλες Τέχνες:
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

Εξειδικευμένα Προγράμματα:
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ & Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (FIRST AID).

Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσουμε κάθε άθλημα και δραστηριότητα ξεχωριστά για να… βεβαιωθείτε περί τίνος πρόκειται!

Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς
ELITE Goalkeepers Academy Cyprus
Μαθήματα Τένις στο Elite Sporting Club
Μαθήματα Judo στο στο Elite Sporting Club
Μπαλέτο, Ρυθμική γυμναστική και Κλασσικοί χοροί στο Elite Sporting Club

ΤΗΛ: 70007590
www.elitesportingclubcyp.com

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!