“Δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική αναγκαζόμαστε να…”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά:

Σήμερα υπό κανονικές συνθήκες θα πορευόμασταν για τα τσιμέντα του Μακάρειου, εκεί που ξεκίνησε η δράση των ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κάτω από το ρολόι της εξέδρας.

Δυστυχώς για άλλη μια αγωνιστική αναγκαζόμαστε να απέχουμε εφόσον το μέτρο που σκαρφίστηκαν οι καταστροφείς του ποδοσφαίρου επινοήθηκε με τέτοιο ύπουλο τρόπο που προνοεί την οικονομική υποστήριξη των μικρών ομάδων και παράλληλα σε τέτοιου είδους παιχνιδιών να μην υφίσταται η ταυτοποίηση έτσι ώστε να μην τάσσεται καμία ομάδα κατά του μέτρου.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους τα λαμόγια της ομοσπονδίας, Εμείς δεν είμαστε από αυτούς που πέφτουν σε καλοστημένες παγίδες και ούτε πρόκειται να τους κάνουμε ποτέ την χάρη να γίνουμε συνένοχοι στα βρώμικα τους σχέδια.

Για τον λόγω αυτό σήμερα στις 18:00 μαζευόμαστε στον σύνδεσμο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Ενώνουμε τις φωνές μας και στήνουμε το δικό μας πάρτι μέσα στο σπίτι μας.

Υγ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ