«Θέλουμε ακόμα μια νίκη πριν τα πλέι οφ»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ χαρακτήρισε σημαντική την νίκη κόντρα την Νέα Σαλαμίνα και τόνισε ότι για να έρθει η επιτυχία βοήθησε το γρήγορο γκολ.

Μ.Μπαλταζάρ:«Είναι μια καλή και σημαντική νίκη. Βάλαμε ένα στόχο εδώ και αρκετό καιρό για να τελειώσουμε με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς την κανονική διάρκεια. Όπως και την περασμένη εβδομάδα με την Αλκή περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα με τους νέους παίκτες έχει αλλάξει, πετυχαίνει γκολ και παίρνει βαθμούς. Περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα και έπρεπε να βγάλουμε τον καλύτερο μας αυτό για να το πετύχουμε. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές με την απόδοση μας. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Εννοείται ότι δεν επιτρεπόταν να κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και με την Αλκή. Στο β’ μέρος με τον αέρα που υπήρχε επηρεάστηκε το παιχνίδι και προσπαθήσαμε να ελέγχουμε τον ρυθμό και αν μας δινόταν η ευκαιρία να παίξουμε στην αντεπίθεση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν φανταστική δουλειά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Απομένει ένα παιχνίδι για να μπούμε στα πλέι οφ και θέλουμε ακόμα μια νίκη. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήταν εδώ και μας βοήθησαν. Ότι καλύτερο στην Νέα Σαλαμίνα».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ