Λογισμικό ανακαλύπτει τα ταλέντα του μέλλοντος

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εταιρεία υποστηρίζει πως το λογισμικό της εντοπίζει τα κρυφά ταλέντα των παικτών που δεν φαίνονται, στην ηλικία των 15 ή 16.

Η εταιρεία BrainsFirst λάνσαρε ένα λογισμικό, το οποίο μπορεί να εντοπίζει τα… κρυφά ταλέντα των παικτών που δεν φαίνονται, στην ηλικία των 15 ή 16.

Ο Eric Castien, ο οποίος παρακολουθούσε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, ρώτησε ανιχνευτές ταλέντων και προπονητές τι είναι αυτό που κάνει έναν ποδοσφαιριστή “μεγάλο”.

“Όλοι έδειξαν στο μέτωπό τους και είπαν: “Είναι κάτι ανάμεσα στα αυτιά, κάτι περίπλοκο, ίσως και μαγικό’’, θυμάται ο Ολλανδός δημοσιογράφος και επιχειρηματίας.

Ο Castien μαζί με τον Ilja Sligte δημιούργησαν δύο χρόνια αργότερα την BrainsFirst, μια εταιρία που αρχικά ονομαζόταν SportsQ. Η εταιρεία αυτή υπόσχεται να αναγνωρίσει τα επόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου. Τα παιχνίδια νευροεπιστήμης είναι αυτά που μπορούν να εντοπίσουν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και να δουν την κλίση του στο άθλημα.

Η εταιρεία αυτή έχει στις τάξεις της έναν μεγάλο αριθμό μάνατζερ και προπονητών, οι οποίοι αναλαμβάνουν νεαρά ταλέντα πολύ πριν δουν κάποια εξέλιξη σε αυτά.

Πηγή:talentabout.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ