«Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

«Είναι πολύ νωρίς, θα πρέπει να δούμε τον Δημήτρη πιθανότατα αύριο. Αυτή την ώρα δεν μπορείς να κάνεις ασφαλή διάγνωση. Θα δούμε. Δεν είναι θετικό ότι έχει νιώσει ενόχληση. Και στο προηγούμενο ένιωσε ενόχληση όμως έπαιξε σήμερα. Θα δούμε πως θα νιώθει αύριο, θα περάσει από εξετάσεις και θα δούμε αν θα προλάβει το παιχνίδι. Αν δεν προλάβει, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια, υπάρχει ο επαναληπτικός του κυπέλλου και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε παίκτης αν δεν είναι έτοιμος» δήλωσε για τον Δημήτρη Χριστοφή ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου μιλώντας στην Primetel.

«Να συγχαρούμε τη Δόξα. Ήταν από εκείνα τα παιχνίδια που όλα εξελίσσονταν στραβά. Σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση που δεν ήταν όπως έπρεπε, ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει επαναληπτικός και να είναι όλοι σίγουροι πως η Ομόνοια θα πάει να παλέψει. Ήταν αναμενόμενο πως θα συνέβαινε και ένα τέτοιο παιχνίδι. Το αρνητικό είναι πως δεν καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Όμως υπάρχει επαναληπτικός και μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα. Το τεχνικό μας επιτελείο είπε πως υπήρξε μια υποτίμηση του αντιπάλου. Προφανώς για να το λένε υπήρχε. Υπήρξαν κι άλλα που θα τα δούμε εσωτερικά. Είναι αλήθεια πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κάθε λάθος μας κοστίζει ακριβά. Ήρθαν και μαζεμένα τα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να το ξεχάσουμε από απόψε και να δούμε τα προβλήματα που προέκυψαν με Δημήτρη και Ματ. Θα πάμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ».

Για την αποβολή Πέτεφ: «Κυρίως ο 4ος διαιτητής, ο κ. Αναστασίου εξάντλησε την αυστηρότητά του σε μια φάση που υπήρχε ένταση στον αγώνα. Αυτά είναι τα δεδομένα και έτσι θα προχωρήσουμε. Αλλά στη φάση εξαντλήθηκε η αυστηρότητα κυρίως από τον τέταρτο διαιτητή».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ