Πόσο πιο σαφής να γίνει;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ήττα της ΑΕΚ φέρνει μουρμούρα και σκληρή κριτική από την πλευρά του κόσμου της.

Μετά την αποτυχία στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα, αποτυχία που έφερε την ΑΕΚ σε δυσμενή θέση στην υπόθεση-τίτλος, η κριτική αυτή εντάθηκε. Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της ομάδας φρόντισε να βγει μπροστά και να προστατεύσει άπαντες. Πρώτα από όλα τον Ιμανόλ Ιντιάκεθ και τον Τσάβι Ρόκα που βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής του κόσμου, αλλά και τους παίκτες.

Ο Άντρος Καραπατάκης υπήρξε σαφέστατος. Δεν σκοπεύει να αλλάξει το μοντέλο λειτουργίας της ομάδας, ένα μοντέλο που θεωρεί επιτυχημένο, καθώς έχει φέρει την ΑΕΚ κοντά σε κατακτήσεις τίτλων.

Αυτή η ανέλιξη της ΑΕΚ σε σταθερή διεκδικήτρια του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια είναι που δημιουργεί και περισσότερη πίεση από τον κόσμο της. Η ίδια η ομάδα έχει «αναγκάσει» -με όσα έχει πετύχει- τους φιλάθλους της να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες.

Κι όταν υπάρχουν περισσότερες προσδοκίες, υπάρχει και περισσότερη κριτική. Άλλο κριτική, άλλο ισοπέδωση, όμως, κι αυτό ήθελε (επίσης) να διαχωρίσει ο Άντρος Καραπατάκης με την τοποθέτησή του.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ