Δεν είναι μιας χρήσης

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

«Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει», λέει μία λαϊκή ρήση που ταιριάζει απόλυτα στην ΑΕΛ.

Είναι πλέον πασιφανές ότι η ΑΕΛ πέτυχε διάνα στις χειμερινές μεταγραφές, αλλά αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο. Είχαμε επισημάνει πριν καν παίξουν οι νέοι παίκτες (δείτε εδώ) πως αποτελούσαν εξαιρετικές κινήσεις για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία μάλιστα έκανε και οικονομικές υπερβάσεις στο φετινό μπάτζετ της για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Οι συστάσεις που συνόδευαν τους νέους ήταν πολύ καλές (κι αυτό δεν συμβαίνει πάντα…) κι αυτό είχαμε τονίσει πριν τους δούμε να παίζουν, προσθέτοντας βέβαια ότι τελικός κριτής όλων είναι το γήπεδο. Εν τέλει, οι νέοι παίκτες της ΑΕΛ αποδίδουν και στο γήπεδο σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, μετατρέποντας σε πράξη όσα γνωρίζαμε στη… θεωρία (ότι θα ενισχύσουν την ΑΕΛ).

Το είχε επισημάνει και ο Μικέλ Αρουαμπαρένα φεύγοντας, σε συνέντευξή του στο Balla, πως η ΑΕΛ θα βελτιωνόταν πολύ στο δημιουργικό κομμάτι με τις νέες μεταγραφές, καθώς μάλιστα ο Βάσκος φορ γνώριζε τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Το πιο σημαντικό για την ΑΕΛ είναι πως αυτό που περίμεναν πολλοί βάσει του βιογραφικού των νέων παικτών εφαρμόζεται στην πράξη. Οι «νέοι» έχουν αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας από τη μέση και μπροστά, με την ΑΕΛ πλέον να δημιουργεί περισσότερες φάσεις, άρα και να σκοράρει περισσότερο.

Το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως και οι τέσσερις μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν είναι μιας χρήσης, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια και για του χρόνου.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ