Ανδρούλα Σιάλου: «Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν είναι σπάνια…»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με ανάρτηση της στα ΜΚΔ η παλαίμαχος κορυφαία Κύπρια αθλήτρια και μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ, Ανδρούλα Σιάλου, αναφέρεται στην κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Αναλυτικά:

«Οταν έχουμε ένα παιδί ” φυσιολογικό” που φέρνει καλούς βαθμούς, είμαστε ευτυχισμένοι.’Οταν κάνει ότι ζητήσουμε, είμαστε ευτυχισμένοι.

Αυτή είναι μία”φυσιολογική” χαρά, αφού αυτό είναι το καθήκον μας, φυσικά. Αλλά όταν έχουμε ένα παιδί με κάποιους περιορισμούς για το οποίο , κάθε μάθηση είναι ίσως δυσκολότερη από ότι για ένα άλλο παιδί ή ή πιο ασήμαντη μάθηση δεν θα συμβεί ίσως ποτέ ,το να είσαι ευτυχισμένος………..γίνεται περίπλοκο.

Έχω να ζητήσω μία χάρη για ένα σημαντικό για μένα θέμα. Αυτή είναι ή εβδομάδα της ειδικής εκπαίδευσης, αυτισμού, δυσλεξίας, adhd (ελλειμματική προσοχή με υπερκινητικότητα). Για όλα τα παιδιά που παλεύουν κάθε μέρα για να πετύχουν και εμάς που προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε.

Καλό θα ήταν να διδάξουμε στα παιδιά μας να είναι φιλικά και να αποδέχονται όλους τους συμμαθητές τους. Τα παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν είναι σπάνια.

Θέλουν αυτό που θέλουν όλοι : να γίνουν αποδεκτά!!!!!!!! Μπορείτε, παρακαλώ να αντιγράψετε και να επικολλησετε αυτό, προς τιμήν όλων των παιδιών που είναι μ ο ν α δ ι κ ά αλλά διαφορετικά ;;

Όχι κοινοποίηση , παρακαλώ, αντιγραφή και επικόλληση, είτε το πιστεύετε είτε όχι, το χρειαζόμαστε………

Ευχαριστώ, που είστε υπέρ της ενσωμάτωσης και της ένταξης του καθενός από εμάς, επειδή, ναι, είμαστε όλοι διαφορετικοί…….Και τι μ’ αυτό ;;;»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ