70 χρόνια Ομόνοια: Εναρκτήρια εκδήλωση στο Σατιρικό Θέατρο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Την Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στο Σατιρικό Θέατρο, στη Λευκωσία, η πρώτη επίσημη εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70χρονα του Συλλόγου.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι προσωπικότητες που έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και αθλητές, νυν αθλητές, εκπρόσωποι αθλητικών φορέων, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πολιτειακοί παράγοντες, χορηγοί και συνεργάτες του Συλλόγου. Λόγω της χωρητικότητας του αμφιθεάτρου, ο αριθμός των προσκλήσεων είναι περιορισμένος, συνεπώς θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται, πως, στο πλαίσιο των εορτασμών, μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα: έκθεση φωτογραφίας, δημόσιες συζητήσεις, ενέργειες συμβολικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, συναυλία, ενώ θα κυκλοφορήσει επετειακό λεύκωμα, επετειακή φανέλα, επετειακό φιλμάκι και σχετικά προϊόντα. Ήδη κυκλοφορούν τρία επετειακά προϊόντα: συλλεκτικό ελβετικό ρολόι, χρυσό κόσμημα και ασημένιο νόμισμα, τα οποία ο Σύλλογος καλεί τον κόσμο να συνεχίσει να τα αγκαλιάζει.

* Ανακοίνωση Ομόνοιας.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ