Θα παραπεμφθούν στον Αθλητικό Δικαστή Ντούμποβ και Δώνης;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα ΠάφοςΑΠΟΕΛ και τις δηλώσεις του Ρομάν Ντούμποβ σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς.

 «Οι εμπρηστικές δηλώσεις πρέπει να σταματήσουν σε αυτή την τελική φάση που διανύουμε στο πρωτάθλημα. Κάθε βδομάδα υπάρχουν παραπομπές στη δικαστική. Είναι χιλιάδες ευρώ τα πρόστιμα στην κάθε περίπτωση».

Για τις δηλώσεις του Ρομάν Ντούμποβ: «Ο καθένας πιστεύει ότι κάνοντας τέτοιου είδους δηλώσεις θα κερδίσει κάτι στον επόμενο αγώνα ή οτιδήποτε. Αυτές οι δηλώσεις μόνο ζημιά κάνουν στο ποδόσφαιρο».

Αν θα παραπεμφθεί στην Αθλητικό Δικαστή ο Ντούμποβ: «Είναι θέμα το οποίο θα εξετάσουν τα αρμόδια όργανα. Αν κρίνει ο πειθαρχικός εισαγγελέας ότι οι δηλώσεις είναι επιλήψιμες και το άτομο που τις έχει κάνει είναι από αυτά που προβλέπονται στην προκήρυξη για να παραπεμφθεί θα το ξέρουμε σε 1-2 μέρες».

Για τον αν υπάρχει περίπτωση να παραπεμφθεί ο Γιώργος Δώνης: «Δεν έχω κάτι υπόψη μου ακόμα. Συνήθως Τρίτη απόγευμα ή Τετάρτη θα δημοσιοποιηθούν οι παραπομπές».

Για το μέτρο της ταυτοποίησης: «Έχει παρερμηνευτεί το θέμα της ταυτοποίησης. Δεν έχουμε οποιαδήποτε αρχεία. Από τη μέρα που ξεκινήσαμε αυτό το μέτρο κανένας μα κανένας δεν έχει μπει στην ιστοσελίδα για να δει τα στοιχεία των οπαδών, εκτός από το άτομο που διαχειρίζεται τη σελίδα. Τα στοιχεία που καταγράφονται αυτοκαταστρέφονται από το σύστημα μέσα σε 48 ώρες. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο εάν υπάρξουν επεισόδια, μόνο όταν τα ζητήσει η αστυνομία. Δεν αντιλαμβάνομαι τον φόβο των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων να αγοράσουν εισιτήριο από την πλατφόρμα της ΚΟΠ».

Για την ανακοίνωση των έξι μεγάλων ομάδων για την ταυτοποίηση: «Ακόμα δεν έχουμε απαντήσει. Θα την μελετήσουμε και θα απαντήσουμε στις ομάδες».

Για το πρωτάθλημα της B’ κατηγορίας: «Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα διεξαχθεί με 16 ομάδες. Δεν έχει αποφασιστεί ότι θα αλλάξει η μορφή του πρωταθλήματος μέχρι αυτή τη στιγμή».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ