Τα Μ Performance Parts ζωηρεύουν την BMW M5 (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η BMW M5 δεν είναι ένα αυτοκίνητο που περνά απαρατήρητο… Φανταστείτε τι γίνεται όταν προστίθενται τα M Performance Parts στο πακέτο.

Τα M Performance Parts ου προσφέρει η BMW ως έξτρα πακέτο αξεσουάρ για τις εκδόσεις του τμήματος Motorsport, έρχονται να δώσουν στα μοντέλα τα οποία κοσμούν μοναδικά χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεων. Όχι, πως τα αυτοκίνητα που φέρουν το μαγικό γράμμα Μ χρειάζονται κάποιου είδους τόνωση, όμως είναι δεδομένο πως όταν κάποιος από τους πελάτες αναζητήσει κάτι περισσότερο, σαν εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της η BMW οφείλει να το διαθέτει.

Ακριβώς αυτό γίνεται και στην περίπτωση της BMW M5, η οποία με τους 600 ίππους από τον V8 που περνάνε και στους δύο άξονες, δέχεται το πακέτο της Μ Performance ώστε να βελτιώσει την εικόνα της με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στις μεγάλες κατηγορίες των GT πρωταθλημάτων ή στο όμορφο Safety Car του MotoGP.

Έτσι τα ανθρακονήματα δίνουν και παίρνουν στο πακέτο αισθητικής αναβάθμισης, από τα εμπρός βράγχια της BMW μέχρι και τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Τα πιο… ψαρωτικά είναι μάλλον στους καθρέπτες και στην μάσκα εμπρός και συμπληρώνονται άψογα από τα πλαϊνά μαρσπιέ και το σήμα της M5 στα φτερά το οποίο διακοσμεί τον «πνεύμονα» αναπνοής που υπάρχει σε εκείνο το σημείο.

Το άλλο στοιχείο της συγκεκριμένης εμφανισιακής βελτίωσης είναι βεβαίως οι κλασσικές ρίγες στα τρία χρώματα που απεικονίζουν την ταυτότητα της M Performance, που υπάρχουν τόσο εμπρός και πίσω, όσο και στο πλάι.

Πηγή:Gazzetta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ