Βραβεύτηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων του αγγλικού συλλόγου (pics)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Manchester City, Hellenic Citizens, παρευρέθηκε στο ETIHAD Stadium για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Leicester αλλά και για να βραβευθεί από την ομάδα για την 12ετή ενεργή παρουσία και στήριξή της.

 

 

H Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Manchester City, Hellenic Citizens, παρευρέθηκε στο ETIHAD Stadium για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Leicester αλλά και για να βραβευθεί από την ομάδα για την 12ετή ενεργή παρουσία και στήριξή της.

Τα δύο μέλη της Λέσχης, Τάσος Γεώργος και Κωνσταντίνος Βρεττός βρέθηκαν στις σουίτες Legends του ETIHAD Stadium καλεσμένοι της ομάδας και πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν από τους παλαίμαχους παίκτες, Joe Corrigan και Peter Barnes.

Οι Hellenic Citizens ιδρύθηκαν το 2006 και αυτό τους καθιστά ως ένα από τα πιο παλιά Club ξένων ομάδων στην Ελλάδα, αλλά και το δεύτερο αρχαιότερο Supporters Club της Manchester City εκτός Μεγάλης Βρετανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Λέσχης mcfc.gr.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ