Μόνο στην Κύπρο: Ο γιατρός του γηπέδου ήταν… γυναικολόγος!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο κυπριακό ποδόσφαιρο όμως αυτό που ανέφερε σε δηλώσεις του πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης αγγίζει τα όρια του… τρολ.

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε στον «Active» και την εκπομπή «Passing Game» για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα επιβίωσης και όχι μόνο που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σωματεία στις μικρές κατηγορίες και ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ ανέφερε ένα περιστατικό που ο γιατρός του γηπέδου ήταν γυναικολόγος, με αποτέλεσμα να γίνει λάθος διάγνωση: «Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα ασφαλείας και υγείας των ποδοσφαιριστών. Στο παρελθόν σε έναν αγώνα του Αχυρώνα, ποδοσφαιριστής έπαθε κάταγμα κρανίου και ο υπεύθυνος γιατρός του γηπέδου ήταν γυναικολόγος! Γιατί ήταν φίλος του σωματείου και το σωματείο δεν είχε λεφτά να πληρώνει γιατρό με ειδικότητα να είναι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να γίνει λάθος διάγνωση. Ο άνθρωπος από τύχη δεν πέθανε. Κάναμε καταγγελία, έγινε η εξέταση, και ως συνήθως έγινε γαργάρα, γιατί και ο άνθρωπος ήθελε να βοηθήσει το χωριό του και πήγε αφιλοκερδώς».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ