Δύσκολες ώρες για τον “Αγάπη Μόνο”. Συγκλονίζει το Δράμα του…” Την Έπιασα στο Κρεβάτι με ΤΟΝ…”

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ξεχάστε τον “Αγάπη Μόνο” που γνωρίζατε!

Ο Τάσος Ποτσέπης τις τελευταίες ημέρες ζει το δικό του δράμα αφού έπιασε στα “πράσα” τον έρωτα της ζωής του που ετοίμαζε και να παντρευτεί με τον… κολλητό του! Ναι καλά διαβάσατε! Αλλά το πιο επικό της υπόθεσης είναι πως ο Τάσος πήγε να πει το… δράμα του στην Αννίτα Πάνια την περασμένη Κυριακή!

Ο “Αγάπη Μόνο” ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος, εμφανώς επηρεασμένος από το σοκ, αφού οι φωνές και γκαρίδες έδωσαν την θέση τους σε ένα ήσυχο και κουστουμαρισμένο παιδί! Η περιγραφή του συμβάν δίνει κυριολεκτικά “πόνο”!
Ο Τάσος Ποτσέπης σύμφωνα με την περιγραφή του, ήταν σε σχέση εδώ και 10 μήνες με μια κοπέλα, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ όμως έγινε αυτό που δεν θα ήθελε να πάθει ούτε ο χειρότερος εχθρός του! Πήγε λοιπόν στον Βόλο, όπου έμενε το κορίτσι για να της κάνει έκπληξη με ένα κουτί σοκολατάκια και λουλούδια! Αλλά “τσαπ”, εκεί που μπήκε στο δωμάτιο είδε τον… καλύτερο του φίλο κάτω από τα σκεπάσματα!

Αλλά για να μην σας “ζαλίζουμε” απολαύστε το παρακάτω βίντεο

Πηγή:http://viralman.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ