Έτσι έρχεται (ξανά) Κύπρο ο Λαβόρδε

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Θέμα συζήτησης η δήλωση του Κολομβιανού που θέλησε να στείλει μήνυμα ότι είναι έτοιμος να έρθει στην Κύπρο αλλά όχι στην Ανόρθωση.

Ουσιαστικά έδωσε τη δική του ασίστ σε άλλες ομάδες και το φλέγον ερώτημα είναι αν θα την αξιοποιήσει ή όχι κάποιος άλλος.

Η δική μας πληροφορία για τον Λαβόρδε δόθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο όταν γράψαμε για άλλη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο λόγος είναι ίδιος με το γιατί η Ανόρθωση δεν ενδιαφέρθηκε να τον επανεντάξει και έχει να κάνει με το οικονομικό.

Δεν είναι δυνατόν να περιμένει πως θα βρεθεί ομάδα της Κύπρου να τον πληρώνει με 50 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Ούτε ο ΑΠΟΕΛ, ούτε και ο Απόλλωνας που θεωρούνται οι πλουσιότερες ομάδες δεν δίνουν τόσο χρήμα.

Αν ο Λαβόρδε θέλει να αξιοποιηθεί η ασίστ που έδωσε και επιθυμεί να έρθει στην Κύπρο πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του. Με περίπου 300-350 χιλιάδες το χρόνο μπορεί να έχει αντίκρισμα η πάσα του Κολομβιανού για το καλοκαίρι του 2018.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ