«Του χρόνου θα έχουμε κάρτα φιλάθλου»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης μίλησε για όλα όσα αφορούν την κάρτα φιλάθλου και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι του χρόνου θα είναι έτοιμο το μέτρο να εφαρμοστεί.

Aναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport fm:
«Πονεμένη ιστορία. Να αρχίσω λέγοντας ότι δεν θεωρώ ότι η κάρτα θα λύσει το πρόβλημα της βίας από μόνη της. Θα πρέπει να γίνουν πολλά άλλα πράγματα. Η κάρτα εντάσσεται στο νόμο για την βία. Είναι απλά μια κάρτα αλλά αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του κόσμου. Θα πρέπει κάποιος να δώσει κάποια βασικά προσωπικά στοιχεία. Πρέπει να ξέρουν οι αθλητικές αρχές ποιος μπήκε στο γήπεδο. Σήμερα οι κάμερες είναι τόσο υψηλής ευκρίνειας και μπορεί να δώσει φωτογραφία. Η αστυνομία όμως δεν μπορεί να σε βρει αν δεν είσαι εγκληματίας και είσαι στα μητρώα. Η κάρτα θα δείχνει ποιοι μπήκαν στο γήπεδο. Για να μπορέσουμε να περιορίσουμε αυτούς του 50-100 θα πρέπει να κάνουμε θυσίες και μια θυσία είναι να δώσουμε την ταυτότητα μας» είπε αρχικά.

Που κόλλησε το θέμα…
«Κόλλησε στην αναθεωρητική αρχή προσφορών. Έγιναν προσφορές. Όταν πήγε το νομοσχέδιο στην βουλή πήγε μόνο με την ΚΟΠ και η βουλή ήθελε κυβερνητικό τμήμα. Ο νόμος λέει ότι ο ΚΟΑ μπορεί να αναλάβει και υπό προϋποθέσεις να το δώσει στην ΚΟΠ. Η ΚΟΠ μας το επέστρεψε μετά από αντιδράσεις και βγήκαμε σε προσφορές. Ήταν δύο οι δυνατοί παίκτες, κέρδισε ο ένας και έκανε ένσταση η άλλη εταιρεία και ακυρώθηκε. Και να σας πω γιατί ακυρώθηκε. Γιατί κάποιος από τις εταιρείες ήταν απόφοιτος του ΑΤΙ και δεν πήραν το πτυχίο στο ΚΥΣΑΤΣ για αναγνώριση και δεν το έκαναν».

Που βρίσκεστε τώρα…
«Τώρα βάλαμε ακόμα ένα κομμάτι, την αναγνώριση προσώπου. Και κουκούλες να φοράνε κάποιοι μπορούν να αναγνωριστούν».
Πότε θα τελειώσει το θέμα…
«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο, τον Μάρτιο θα πάρουμε τις προδιαγραφές, θα πάμε στους πλειοδότες και αν δεν βρεθεί κάποια ένσταση στην επόμενη σεζόν θα την έχουμε».

 για όλα όσα αφορούν το νέο γήπεδο της Λεμεσού. Τόνισε ότι το ποτάμι δεν επιστρέφει πίσω.

«Το αναγνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει να γίνει. Το Τσίρειο δεν μπορεί πλέον. Εδώ και χρόνια η Λεμεσός προσπαθεί να αποκτήσει γήπεδο αλλά έγιναν όλα τα λάθη μαζεμένα. Ήταν τόσο απίστευτα τα λάθη που έγιναν. Σχέδια ακατάλληλα, άρχισαν διαδικασίες για μη αδειούχα σχέδια, προδιαγραφές τελείως εκτός ΟΥΕΦΑ. Όλα αυτά με τα σχέδια. Όταν μπήκαμε στην αδειοδότηση είχε 78 παρατηρήσεις. Θα ενοχληθεί ο βιότοπος, τα βατράχια, πιο κάτω θα ενοχλείται ο κόσμος, μετά ένας αγωγός που περνά από εκεί, πολλά πράγματα. Σιγά, σιγά υπερβαίνοντας και το γράμμα του νόμου τα ξεπεράσαμε όλα αυτά. Εδώ και έξι μήνες ξεπεράστηκαν οι 78 παρατηρήσεις. Όλοι έκαναν καλή δουλειά στο τέλος. Μπορεί να καθυστερήσαμε αλλά σήμερα ξέρει ο κάθε ένας τι πρέπει να κάνει. Τώρα τρέχει η διαδικασία των προσφορών. Την Τετάρτη έκλεισε η προθεσμία των ερωτήσεων των τεχνικών θεμάτων. Μπήκαν 700 σχέδια και τα είδαν οι εργολάβοι και ρώτησαν πράγματα. Τώρα είμαστε στο στάδιο που πρέπει να κοστολογηθεί το σχέδιο και να μπουν οι προσφορές. Μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου πρέπει να κατατεθούν οι προσφορές. Θα υπάρξει και μια παράταση μικρή τριών εβδομάδων. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα, ξεπεράσαμε τα προβλήματα. Είμαστε και εντός χρονοδιαγραμμάτων. Είπαμε το καλοκαίρι του 2020 να μπορέσουν οι ομάδες της Λεμεσού να παίξουν Ευρώπη. Τα κριτήρια για την προσφορά είναι τόσο ψηλά και ξέρουμε ότι όποιος το αναλάβει θα το τελειώσει».

Αν δοθεί το έργο σε μια εταιρεία και αρχίσει τον Μάιο του 2018 θα πείτε ότι πρέπει να παραδοθεί το 2020 και δεν παραδοθεί τι γίνεται;
«Μεγάλα πρόστιμα. Κατατέθηκαν εγγυητικές κάποιων εκατομμυρίων, είναι όλα διασφαλισμένα. Είμαστε σε καλή πορεία, τον φάγαμε τον βου και μας έμεινε ο νούρος. Στο στάδιο που φτάσαμε όποιος το σταματήσει θα είναι εγκληματίας. Η χρηματοδότηση είναι τελειωμένη. Ψάχνουμε αυτόν που θα κερδίσει την προσφορά. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και από Κυπριακές εταιρείες που κάνουν συμπράξεις».

Αν κατακυρωθεί η προσφορά σε μια εταιρεία μπορώ εγώ που έχω άλλη εταιρεία να κάνω ένσταση;
«Ναι όποιος νιώσει ότι αδικήθηκε μπορεί να αποταθεί σε μια συγκεκριμένη επιτροπή που θα εξετάσει το θέμα. Η επιτροπή μπορεί να σταματήσει το έργο για να εκδικάσει την υπόθεση ή να πει προχωράμε και θα το εξετάσω στο ενδιάμεσο. Δεν το αποκλείω να γίνει αυτό αλλά διαβεβαιώνουμε ότι επειδή η αξιολόγηση είναι καθαρά τεχνοκρατική με κριτήρια απόλυτα δεν θα υπάρξει αδικία. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

Το Τσίρειο τι θα απογίνει;
«Για το Τσίρειο υπάρχει ένα άλλο κονδύλι 3,9 εκατομμύρια για να συντηρηθεί και θα μείνει να ικανοποιεί τα άλλα αθλήματα».

Δεν είναι πολλά 29,3 εκατομμύρια για 13 χιλιάδες θέσεις;
«Υπάρχουν φοβερές ιδιαιτερότητες. Ένα παράδειγμα, περνά ένας αγωγός μέσα από το χωράφι. Θα πρέπει να δοθεί χώρος αν συμβεί κάτι στον αγωγό να μπορούν τα συνεργεία να μπουν μέσα να το διορθώσουν. Αυτό στοίχησε επιπλέον τρία και κάτι εκατομμύρια για να ικανοποιηθεί αυτό. Η διαχείριση θα ανήκει στα σωματεία, ενώ η ευρύτερη Λεμεσός θα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα όπως συναυλίες για παράδειγμα».

Αν ανέβει άλλη ομάδα της Λεμεσού στην α΄ κατηγορία θα μπορεί να παίζει σε αυτό το γήπεδο;
«Βεβαίως, είναι στην συμφωνία».

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport fm 104.0 και μίλησε για το θέμα του Μακαρείου σταδίου.

«Δεν έχει σωτηρία, είναι σαν μια γριά και κάνουμε πατσιαρίσματα για να πάμε παρακάτω. Φέτος κάναμε κάποια βελτιωτικά έργα, διορθώθηκαν οι κερκίδες και άλλα διάφορα. Ότι και να κάνουμε δεν αλλάζει κάτι. Υπάρχει ανάγκη. Το κεντρικό γήπεδο απασχολεί όλα τα αθλητικά σχολεία και απασχολεί και την Δόξα, τον Ολυμπιακό, τον Διγενή και τον Εθνικό Άσσιας. Τα βοηθητικά εξυπηρετούν 50 φορείς. Ένα από τα κίνητρα για να αποφασίσουμε το γήπεδο της Δόξας είναι να αποφορτίσουμε και το Μακάρειο».
Αν θέλει μια μεγάλη ομάδα να πάρει το Μακάρειο… έγινε γνωστή η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ
«Δεν υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια να δοθεί στην Μπαρτσελόνα για παράδειγμα, δεν θα δώσουμε τα βοηθητικά και θα κανονίσουμε κάπου αλλού την Δόξα, τον Διγενή και τον Εθνικό Άσσιας».

Σαν πρόεδρος του ΚΟΑ ποια η θέση σας αν έρθει κάποια πρόταση από κάποια ομάδα;
«Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Νοουμένου ότι θα εξυπηρετούνται οι φορείς που εξυπηρετούνται τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φτάνει να μην βγάλουμε έξω τους υπόλοιπους. Είναι θέμα διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΑ».

Υπήρξε κάποια πρόταση;
«Έγιναν κάποιες συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο».

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport fm 104.0 και θυμήθηκε πως άρχισε η ενασχόληση του με τον αθλητισμό.

«Η οικογενειακή πορεία στον αθλητικό άρχισε από τον παππού μου Κλεάνθη ο οποίος το μετέδωσε στον πατέρα μου, αυτός σε μένα και εγώ στον γιο μου».

Γιατί Ολυμπιακός Λευκωσίας;
«Στο θέμα Ολυμπιακός είναι επιλογή. Έχει να κάνει με αγώνες, σωματείο που έκανε εθνικούς αγώνες και όχι μόνο. Μόλις ήρθα από τις σπουδές και στον Ολυμπιακό τσακωνόταν η εταιρεία με το σωματείο του Ολυμπιακού και έπρεπε να βρουν ένα αποδεκτό άτομο. Με φώναξαν να αναλάβω. Μπήκα πρόεδρος και έφυγε ο Χριστόφορος στο τέλος. Έφτιαξε και την ομάδα και μου είπε δεν αντέχω και να το πάμε μόνοι μας. Πήγα στον προμαχώνα και τους είπα ότι μείναμε μόνοι μας. Ούτε ξέρω πως βγήκε η χρονιά. Κάναμε μια καλή ομάδα και την επόμενη σεζόν και έμεινα και αρκετά χρόνια εκεί».

Για τον φετινό Ολυμπιακό…
«Πρέπει πρώτα να αποφευχθεί η απευθείας διαβάθμιση που είναι δύσκολο έργο. Αν βγάλει το καλό πρόσωπο μπορεί. Αν μπει στα πλέι οφ μπορεί να τα καταφέρει».

Για την ενασχόληση με την ΠΑΕΕΚ…
«Η καταγωγή μας είναι από την Κερύνεια. Όλοι οφείλουμε να διατηρήσουμε τις μνήμες για να δίνουμε σημείο αναφοράς στους πρόσφυγες, Τότε ήταν ο φίλος Παντελής Αθηνής που έκανε την εταιρεία. Ο Παντελής θεώρησε ότι έπρεπε να αποχωρήσει. Δεν καταφέραμε να φέρουμε πίσω τους Κερυνειώτες αλλά κάναμε μια καλή ομάδα. Πρέπει να παίξει πρώτη κατηγορία αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα. Έχει καθιερωθεί στην δεύτερη κατηγορία. Είναι 2-3 άτομα που στηρίζουν την ομάδα και είναι εν ζωή. Δεν χάνω παιχνίδι».

Για τους προϋπολογισμούς του ΚΟΑ και για την δημιουργία γηπέδων μίλησε στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport fm 104.0 ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης.

«Υπάρχουν 72 ομοσπονδίες. Σαν πρόεδρος του ΚΟΑ είναι η πιο σαδομαζοχιστική περίοδος μου αλλά μου αρέσει. Υπάρχουν αθλήματα που δεν ήξερα ότι ήταν αθλήματα. Όποιος σούζεται λίγο και νομίζει ότι αθλείται υπάγεται στον ΚΟΑ. Κάποτε ήταν 60 εκατομμύρια ο προϋπολογισμός του ΚΟΑ, τώρα ένα εκατομμύριο. Δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για νέες υποδομές. Γίνεται συντήρηση των υφιστάμενων. Είχαμε γήπεδα στα σχολεία και κάναμε άλλα γήπεδα. Τώρα κάναμε συμφωνία με το Υπουργείο παιδείας. Για παράδειγμα στην Αραδίππου να το κάνουμε σε σχολείο για να το επωφελούνται οι μαθητές το πρωί και το απόγευμα οι ομάδες. Έγινε σε άλλες κοινότητες αυτό. Έγιναν πελλάρες τότε γιατί υπήρχαν και λεφτά, τώρα πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις. Το επόμενο μεγάλο έργο θα είναι το γήπεδο της Λεμεσού».

Για το γήπεδο της Δόξας…
«Υπάρχει απόφαση για αναβάθμιση του γηπέδου της Δόξας και να γίνει πρώτης κατηγορίας. Εγκρίθηκαν 1,7 εκατομμύρια. Θα το χρησιμοποιεί η Δόξα, πιθανόν θα πάει ο Διγενής και συζητάμε και για τον Εθνικό Άσσιας. Να μπορέσει να ανασάνει και το Μακάρειο. Θα αρχίσουν εργασίες το 2018».

Για την Αραδίππου…
«Αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα. Το στάδιο εκεί δεν μπορεί να γίνει πρώτης κατηγορίας. Συζητάμε με τον δήμαρχο ο οποίος πήρε πρωτοβουλία. Έχει μια ομάδα στην α΄ κατηγορία και μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην β΄ κατηγορία. Συζητάμε να αρχίσει να γίνεται κομμάτι, κομμάτι ώστε μέχρι το 2021 να γίνει πρώτης κατηγορίας. Το πρόβλημα δεν είναι να γίνει το γήπεδο αλλά η συντήρηση. Κανένα γήπεδο δεν είναι κερδοφόρο, το ΓΣΠ είναι διαφορετικό μοντέλο και δεν πρέπει να παρασύρονται οι υπόλοιποι. Υπάρχει πρόθεση να προχωρήσουμε».

ΟΛΑ ΜΑΛΕ ΣΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0

«Του χρόνου θα έχουμε κάρτα φιλάθλου»

«Στον επαναληπτικό εσούζετουν το γήπεδο. Είχε 27 χιλιάδες κόσμο»!
«Εκείνο το δίωρο με στιγμάτισε…»
«Η ΕΝΠ ήταν το φόβητρο των μεγάλων ομάδων»
«Ήρθε ποδοσφαιριστής και μου είπε…»
«Στο σχολείο πήγαινα με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια»!

«Ήμασταν απλήρωτοι ένα χρόνο»
«Στην Κύπρο αν δεν είσαι γλύφτης με διασυνδέσεις, δεν μπορείς να πετύχεις»
Πιέρος Σωτηρίου: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παίξω εκτός Κύπρου»
«Φάνηκα τυχερός που είχα πολύ καλούς συμποδοσφαιριστές»
«Ένας αστυνομικός σταμάτησε το λεωφορείο και μας είπε πως ήμασταν πρωταθλητές»!

«Τους είπα ότι θα σταματούσα το ποδόσφαιρο αν δεν με έδιναν στην Ομόνοια».
«Ο Πάμπος είναι από τους κορυφαίους προπονητές»
«Ο Τιμούρ με εκτίμησε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Κύπρο»
«Ήθελα να πάρω ένα τρόπαιο με την ΑΕΛ»
«Ήταν η χειρότερη μου ανάμνηση, μπήκαν στο γήπεδο και με κυνηγούσαν…»

«Ήθελα να μείνω στην ΑΕΛ, αλλά…»
Ήταν θέμα… πίκκας!
«Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι ποδοφαιρική οικογένεια»
«Ακόμη κρατάει το ρεκόρ μου στο ΑΠΟΕΛ»
«Έμπαινες στο «Ηλίας Πούλλος» και σηκωνόταν η τρίχα σου»

«Οι κακές νοοτροπίες έχουν βλάψει το ελληνικό ποδόσφαιρο»
«Τα έχασα, είδα τον Τούτιτς λιπόθυμο…»
«Αδικήθηκε κατάφωρα η Ομόνοια στην Α’ Εθνική»
«Οφείλω πολλά στον Γιόβαν Σάβιτς, έμαθα πολλά από αυτόν»
«Έκανα θυσίες και ευτυχώς βρήκα ανθρώπους που με βοήθησαν»

 «Αναγκάστηκα να απολύσω τον Γκμοχ γιατί ήθελε να…»
«Αν είχε τους σωστούς ανθρώπους δίπλα του ο Τορναρίτης…»
«Έπαιξε ρόλο που ήμουν Ομονοιάτης, ήταν ένα όνειρο για εμένα»
«Από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκα από την Oμόνοια στο AΠΟΕΛ»
«Ο καλύτερος μάνατζερ-προπονητής ο Μουσκάλλης»

«Αυτοί που αντιδρούν, είναι αυτοί που με ξιτιμάζουν όλα αυτά τα χρόνια…»
«Πήγα στα αποδυτήρια τους είδα, έκλεισα την πόρτα και έφυγα…»
«Θα ερχόμουν στην Ομόνοια αλλά έκλεισαν τον Πατσατζόγλου…»
«Ο Χριστοφή είχε πρόταση από AΠΟΕΛ και είπε «Μόνο Oμόνοια!»
«Όταν είδα την ενδεκάδα, έπιασα τη βαλίτσα μου και έφυγα…»

 «Ευλογία να υπηρετάς μια ομάδα ως ποδοσφαιριστής και μετά ως προπονητής» 
«Ακούστηκαν πολλά… δεν υπήρχε απολύτως τίποτα»
«Το 1999 μου έγινε πρόταση από το ΑΠΟΕΛ και αρνήθηκα!»
«Η Ανόρθωση τη δεκαετία του 90′ είχε όλη την αφρόκρεμα»

«Κανείς όμως δεν υπολόγιζε ότι…»
Πάμπης Ανδρέου: «Τους έπιανε όλους η Ανόρθωση τη δεκαετία του ’90»
«Συναντηθήκαμε με τον Ροναλντίνιο αλλά…»
Ν.Νικολάου: «Η καλύτερη ομάδα ήταν αυτή της περιόδου 2004-2005»
Θ.Θουκιδίδης: «Έτσι πήραμε τον Σανγκόι…»

Σ.Ανδρέου:«Έτσι χάσαμε το πρωτάθλημα του 1995 από την Ανόρθωση…»
Τ.Αντωνίου:«Ήμουν βέβαιος ότι θα με σκότωναν οι Τούρκοι»
Π.Σάββα:«Με σημάδεψε η φυγή του Πάμπου από τον Ολυμπιακό»
Φ.Δημητρίου:«Ο Στόιτσκοφ μου είπε ότι ήθελε να έρθει στην Ομόνοια…»
Γ. Γιασεμάκης: «Έλεγαν ότι ξεγέλασαν το ΑΠΟΕΛ»
Μάριος Αβρααμίδης: «Δεν έχω οπαδικές προτιμήσεις»
Γ. Γιαγκουδάκης: «Είναι δώρο Θεού να ασχολείσαι με τον αθλητισμό»
Σ.Στυλιανού:«Πανηγύρισαν και Απολλωνίστες το πρωτάθλημα της ΑΕΛ»
Χ.Χριστοφή:«Μου φώναζαν ότι θα καταστρέψω τον Εφραίμ»
Α.Αριστοκλέους:«Λάθος που δεν πήγα στην Ομόνοια»
Μ. Χριστοδούλου: «Το κυπριακό ποδόσφαιρο βελτιώνεται»
Γιαννάκης Ποντικός:«Όταν ενδιαφέρθηκε η Ομόνοια… τελείωσαν όλα»
Άντρος Κουλουμπρής: «Ένας καλός προπονητής έχει και ταλέντο»
Δημήτρης Σολωμονίδης: «Η ΑΕΛ είναι αριστεροί και δεξιοί»

Κώστας Σχίζας: «Μια μέρα θα πω την αλήθεια»
Άθως Χρυσοστόμου: «Πιστεύω ότι κάποιοι με χρησιμοποιήσαν»
«Έτσι αντιμετώπισα τον Ινιάκι Γουίλαμς»
Νίκκι Παπαβασιλείου: «Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ τη χώρα μου στο εξωτερικό»
 Ολόκληρη η συνέντευξη του Σάββα Κωνσταντίνου στο «Όλα Μάλε»
Η συνέντευξη του Ανδρέα Ανδρονίκου στο «ΟΛΑ ΜΑΛΕ»
Λιάσος Λουκά: «Έκλαψα ξανά όταν πήγε και η Νέα Σαλαμίνα διαβάθμιση»  
Ολόκληρη η συνέντευξη του Ανδρέα Μακρή στην εκπομπή ΟΛΑ ΜΑΛΕ  
Η συνέντευξη του Βέσκο Μιχαήλοβιτς στο «Όλα Μάλε»
Αποκαλύψεις από Διαμαντή και Κυριάκου
Αντώνης Κέζος: «Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πιο μπροστά από την εποχή σου»
Αδέρφια Τάκης και Νίκος Μαυρή: «Πάνω από όλα είναι το χρήμα»
Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάριου Ηλία στο «Όλα Μάλε»
Κλήμης Αλεξάνδρου: «Όταν δεν κάνεις κριτική σημαίνει είσαι αμέτοχος»
Σ.Κασκαούνιας:«Που ξανακούστηκε η Ομόνοια να είναι 5η;»
Ολόκληρη η συνέντευξη του Χρίστου Γερμανού στο «Όλα Μάλε»

Ολόκληρη η εκπομπή ΟΛΑ ΜΑΛΕ με καλεσμένο τον Δημήτρη Ιωάννου 
«Αν οι διαιτητές έλεγαν αλήθειες πολλά τρόπαια θα άλλαζαν χέρια».
Η συνέντευξη του Κώστα Σεραφείμ στο «ΟΛΑ ΜΑΛΕ»
Άγγελος Τσολάκης: «Εξαιρετική η δουλειά που κάνει ο Σωφρόνης»
«Το ΑΠΟΕΛ ευνοείται αλλά δεν το έχει ανάγκη, η Oμόνοια δεν με πείθει»

«Στην ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»
«Ναι, φέρουμε τεράστιες ευθύνες για τα στημένα»
«Δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές»

Η ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου… καταγράφεται καθώς πάρα πολλοί εκ των πρωταγωνιστών έχουν μιλήσει στην συγκεκριμένη εκπομπή:

Κλεάνθης Γεωργιάδης,Χάρης ΚωνσταντίνουΝίκος ΠαντζιαράςΜάριος ΚκαράςΑνδρέας ΜιχαηλίδηςΧρίστος ΠογιατζήςΧρίστος Χρίστου «Τζίντζης»,Πιέρος ΣωτηρίουΆκης ΑγιομαμίτηςΣωτήρης ΚαϊάφαςΓιώργος ΠέτρουΓιώτης ΕγκωμίτηςΔιονύσης ΔιονυσίουΧριστάκης ΚασσιανόςΜάριος Νεοφύτου,Γιαννάκης ΚυπριανίδηςΧρύσης ΜιχαήλΚώστας Μαλέκκος,Άντρος ΠαναγιώτουΆντρος ΣωτηρίουΆντρος ΓιατρούΣταύρος ΠαπαδόπουλοςΚώστας ΚωνσταντίνουΠέπης ΙακώβουΜιχάλης ΜορφήςΑλέξης ΓαρπόζηςΜιχάλης ΙωαννίδηςΆκης ΑποστόλουΆντρος ΧαρίτουΜαρίνος ΣατσιάςΚωνσταντίνος ΜηνάΆθως ΧρυοστόμουΝικόλας ΙωάννουΑνδρέας Μουσκάλλης, Γιάννης ΤαραλίδηςΚώστας ΗλίαΡένος ΔημητριάδηςΜάριος ΚωνσταντίνουΜάριος ΧαραλάμπουςΓιάννος ΚαλοθέουΠανίκος ΠπούναςΠάμπης ΑνδρέουΧρίστος ΓλυκήςΝίκος ΝικολάουΘουκής ΘουκιδίδηςΣάκης ΑνδρέουΤάκης ΑντωνίουΠέτρος ΣάββαΦίλιππος ΔημητρίουΓιασεμάκης ΓιασεμήΜάριος ΑβρααμίδηςΓιαννάκης ΓιαγκουδάκηςΣταύρος ΣτυλιανούΧριστοφής ΧριστοφήΆριστος ΑριστοκλέουςΜάριος ΧριστοδούλουΓιαννάκης ΠοντικόςΆντρος ΚουλουμπρήςΔημήτρης ΣολωμονίδηςΚυριάκος ΖιβανάρηςKώστας ΣχίζαςΝίκκι ΠαπαβασιλείουΣάββας ΚωνσταντίνουΆντρος ΑνδρονίκουΛιάσος ΛουκάΑνδρέας ΜακρήςΒέσκο ΜιχαήλοβιτςΤάσος Κυριάκου-Δήμος ΔιαμαντήςΑντώνης ΚέζοςΤάκης & Νίκος ΜαυρήςΜάριος ΗλίαΚλήμης ΑλεξάνδρουΣοφοκλής ΚασκαούνιαςΧρίστος ΓερμανόςΔημήτρης ΙωάννουΚώστας ΣεραφείμΠαύλος ΣάββαΆγγελος ΤσολάκηςΑνδρέας ΚανάρηςΧριστόφορος ΤορναρίτηςΣπύρος ΝεοφυτίδηςΤιμούρ Κετσπάγια.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ