Πως το μέταλλο γίνεται αυτοκίνητο σε λίγα λεπτά (vid)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τα αυτοκίνητα είναι εντυπωσιακά μηχανήματα. Όχι μόνο γιατί διευκολύνουν τη ζωή μας, αποτελούν τους συντρόφους στην ανακαλύψεις μας και μας συνοδεύουν σε κάθε σημαντική στιγμή. Κάθε αυτοκίνητο είναι ένα σύνολο περίπου 30.000 αλληλένδετων στοιχείων, μετρώντας και την παραμικρή βίδα, τα οποία συνεργάζονται ιδανικά στις πιο αντίξοες συνθήκες και παραμένουν λειτουργικά για πολλά χρόνια και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Αναλογιστείτε τώρα, ότι αυτό το θαυμαστό μηχάνημα κατασκευάζεται σε εργοστάσια που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν έως και 1.500 μονάδες ημερησίως. Ακόμα ένα επίτευγμα παραγωγικότητας, που πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις.

Το video που θα δείτε δείχνει ακριβώς αυτό. Τον τρόπο που ένα ρολό χάλυβα, μετατρέπεται σταδιακά σε αυτοκίνητο, μέσα από μια γραμμή παραγωγής που δεν σταματά να κινείται συνεχώς, μαζί με τα ρομπότ και τους εξειδικευμένους εργαζόμενους που αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση.

Το νέο Nissan Qashqai, που αποτελεί το απόλυτο best seller των SUV στην Ευρώπη και έχει παραχθεί ήδη σε περισσότερα από 3.000.000 αντίτυπα, βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται χωρίς ποτέ να σταματά, στο εργοστάσιο της ιαπωνικής μάρκας στο Σάντερλαντ της Μ. Βρετανίας. Ταυτόχρονα υπόκειται σε ελέγχους ποιότητας και λειτουργικότητας πριν βγει από τη γραμμή παραγωγής και πάρει το δρόμο για τις αγορές όλου του πλανήτη.

Η τεράστια επιτυχία του μοντέλου ανάγκασε τη Nissan να πραγματοποιήσει μεγάλες επενδύσεις στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ μέσα στο 2017, που ξεπερνούν τα 15.000.000 ευρώ, με στόχο να αυξήσει την παραγωγή στις 600.000 οχήματα από το 2018.

Πηγή:Gazzetta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ