Αν χάσει τον τίτλο, θα είναι χειρότερα…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως αντιδράει ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και με αφορμή το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Μπεν, καλό θα ήταν για την ομάδα να αλλάξει άποψη (επιμένουν ότι δεν θα ενισχυθούν) και να πάρουν ποδοσφαιριστές.

Όχι γιατί με το ρόστερ που έχουν δεν μπορούν στο τέλος αυτής της σεζόν να κόψουν πρώτοι το νήμα, αλλά θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα και εξηγούμαστε.

Το ΑΠΟΕΛ θα απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές, η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ και η Ανόρθωση το παλεψε για ποιοτική ενίσχυση. ΑΝ χαθεί λοιπόν το πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα, με τοι δίκαιο του ο φίλαθλος της ομάδας θα έρθει να πει γιατί κύριο Κίρζη και κύριε Αυγουστή δεν πήρατε παίκτη από την στιγμή που οι υπόλοιποι μνηστήρες ενισχύθηκαν;

Πιθανόν αυτό να το σκέφτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι σε συνάρτηση με τα κακά (για τον Απόλλωνα) αποτελέσματα ίσως κάνουν δεύτερες σκέψεις και αποκτήσουν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!