Αν χάσει τον τίτλο, θα είναι χειρότερα…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πως αντιδράει ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και με αφορμή το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Μπεν, καλό θα ήταν για την ομάδα να αλλάξει άποψη (επιμένουν ότι δεν θα ενισχυθούν) και να πάρουν ποδοσφαιριστές.

Όχι γιατί με το ρόστερ που έχουν δεν μπορούν στο τέλος αυτής της σεζόν να κόψουν πρώτοι το νήμα, αλλά θα είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα αν χαθεί αυτό το πρωτάθλημα και εξηγούμαστε.

Το ΑΠΟΕΛ θα απέκτησε τέσσερις ποδοσφαιριστές, η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ και η Ανόρθωση το παλεψε για ποιοτική ενίσχυση. ΑΝ χαθεί λοιπόν το πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα, με τοι δίκαιο του ο φίλαθλος της ομάδας θα έρθει να πει γιατί κύριο Κίρζη και κύριε Αυγουστή δεν πήρατε παίκτη από την στιγμή που οι υπόλοιποι μνηστήρες ενισχύθηκαν;

Πιθανόν αυτό να το σκέφτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι σε συνάρτηση με τα κακά (για τον Απόλλωνα) αποτελέσματα ίσως κάνουν δεύτερες σκέψεις και αποκτήσουν τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ