ΑΠΟΕΛ στην Γ.Σ της EMCA

Ολοκληρώθηκε στις Βρυξέλλες η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης των Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων (ΕΜCA) στην παρουσία του ΑΠΟΕΛ, τον οποίον εκπροσώπησε ο Γενικός Διευθυντής του κ. Μαρίνος Ηλιάδης.

Παράλληλα τα μέλη της EMCA παρακολούθησαν την Erasmus+ #SportInfoDay, την ενημερωτική ημερίδα του προγράμματος Erasmus+ που διοργάνωσε η Κομισιόν και στην οποία μετείχαν πάνω από 500 εκπρόσωποι του αθλητισμού από όλη την Ευρώπη. Στόχος της Ημερίδας ήταν η ανάλυση των προοπτικών και ο τρόπος αξιοποίησης από τους συλλόγους, κονδυλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν το πρόγραμμα Erasmus+.

Σχετικά με τη Γενική Συνέλευση της EMCA, οι εργασίες άνοιξαν με χαιρετισμό της Προέδρου Vanina Milanova και του Γενικού Γραμματέα Federico Eichberg οι οποίοι καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες και παρουσίασαν δύο νέα μέλη: Feyenoord (Ολλανδία) και Tampereen Pyrinto (Φιλανδία). Τα μέλη της Συνέλευσης έκαναν μια ανασκόπηση των έξι προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν κατά το 2017 και συζήτησαν θέματα και ερωτήματα που προέκυψαν.

Συζητήθηκαν επίσης νέες ιδέες και δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν οι σύλλογοι στο μέλλον.