Φτιάξε την μικτή ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Το ντέρμπι κορυφής πλησιάζει και το Balla σας βάζει στους ρυθμούς του με ένα… διαφορετικό γκάλοπ! Φτιάξε την καλύτερη μικτή ενδεκάδα με παίκτες του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα!

Ποια θα ήταν η ιδανική 11άδα των δύο μονομάχων αν μπορούσατε να επιλέξετε παίκτες και από τους δύο; Σε ποιες θέσεις υπερτερεί ο ΑΠΟΕΛ και σε ποιες ο Απόλλωνας;

Bonus: Επίλεξε και τον καλύτερο προπονητή.

Tip1: Στο γκάλοπ βρίσκονται οι παίκτες που θα αγωνίζονται ή είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται στην 11άδα του ΑΠΟΕΛ ή του Απόλλωνα αυτή την Τετάρτη. Δεν υπάρχουν στις επιλογές παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί (π.χ. οι αναπληρωματικοί γκολκίπερ), αλλά και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (π.χ. οι χειμερινές μεταγραφές). Στις επιλογές βρίσκετε και τους παίκτες που είναι αμφίβολοι (Ντα Σίλβα, Εμπεσίλιο).

Tip2: Ορισμένοι παίκτες βρίσκονται σε δύο θέσεις στο γκάλοπ, γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμη για τα πλάνα των προπονητών. Για παράδειγμα, ο Ζαχίντ είναι οχτάρι, αλλά αν απουσιάζει ο Εμπεσίλιο θα πάρει τη θέση του ως δεκάρι, ενώ τον Παπουλή θα τον βρείτε και στα φτερά, αλλά και ως δεκάρι, αφού είναι υποψήφιος να πάρει τη θέση του Ντα Σίλβα, αν δεν παίξει ο Βραζιλιάνος.

Με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με 4 στην άμυνα και επιτελικό μέσο, μπορείτε να επιλέξετε έναν ποδοσφαιριστή για κάθε θέση, εκτός για τις δύο θέσεις στην άμυνα καθώς μπορείτε να επιλέξετε το αμυντικό δίδυμο για την μικτή… ΑΠΟΕΛΑπόλλωνα.

Αφού έγιναν και οι απαραίτητες επεξηγήσεις, ιδού το γκάλοπ! Ψηφίστε!

 
 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ