Επιχορήγηση αθλητών

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.Α.

ΑΠΟ “NINO DEVELOPMENT FUND

Μέσα σε μια φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα μεταξύ αθλητών, γονέων και μελών του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 εκδήλωση προς τιμή των νεαρών αθλητών του Ομίλου, Ανδρέα και Χρίστοy Τίμινη, Κλειώς Μ. Ιωάννου και Χριστιάνας Σεβαστού, οι οποίοι στελεχώνουν μεταξύ άλλων τις Εθνικές Ομάδες στις κατηγορίες κάτω των 12 και 14 ετών για τις διεθνείς διοργανώσεις της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, “Winter Cups 2018”. Οι νεαροί αντισφαιριστές του Ομίλου θα   ταξιδέψουν σε Ιταλία, Τσεχία και Ρωσία, με συνοδούς Προπονητές τον Φίλιπ Αλκιβιάδη και Πέτρο Παγδατή (επίσης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου), και Μιχάλη Κυπριανίδη (του Ομίλου Αντισφαίρισης Λευκωσίας – Field Club).

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι γονείς του αποβιώσαντα αντισφαιριστή και προπονητή του Ομίλου, Κωνσταντίνου Ηλία, Πανίκος και Έμιλη Ηλία, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ομίλου παρέδωσαν από το ταμείο ανάπτυξης νεαρών ταλέντων “Nino Development Fund” το οποίο συστάθηκε εις μνήμη του Κωνσταντίνου, χρηματικό ποσό προς τους αθλητές, ως χορηγία για τους αγώνες.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αμμοχώστου, εύχονται Καλές Επιτυχίες στους αθλητές του Ομίλου καθώς και σε όλα τα κλιμάκια της εθνικής μας ομάδας που συμμετέχουν στα “Winter Cups 2018”.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ