Φορτσάρει και για τον φορ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με τις μεταγραφές του εξτρέμ και του δεκαριού να βρίσκονται στην τελική ευθεία, η ΑΕΛ φορτσάρει πλέον για τον επιθετικό.

Ο Μανουέλ Τόρες είναι δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως μεσοεπιθετικός, ενώ ο Γκαμπιονέτα είναι δεκάρι, αλλά μπορεί να παίξει και στα φτερά, αν χρειαστεί. Και οι δύο φτάνουν στην Κύπρο τις επόμενες μέρες, όπως αναφέραμε, για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Εκκρεμεί πλέον η απόκτηση του φορ, επιλογή που η ΑΕΛ θεωρεί ως την πιο κρίσιμη. Έχουν εξεταστεί πολλές περιπτώσεις, έχουν απορριφθεί επίσης αρκετές, αφού στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του εννιαριού.

Υπάρχει, πάντως, η πεποίθηση πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει και το κεφάλαιο αυτό. Με την απόκτηση επιθετικού αναμένεται να κλείσει τις κινήσεις της η ΑΕΛ, η οποία δεν προτίθεται προς το παρόν να εξαντλήσει το περιθώριο των τεσσάρων μεταγραφών.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ