Είναι θέμα διαχείρισης…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Το ιδανικό σενάριο για κάθε ομάδα είναι να ξεκινήσει τον αγώνα με γκολ από τα… αποδυτήρια. Το φαινόμενο αυτό δεν το συναντάμε πολύ συχνά καθώς όπως έχουμε καταγράψει στο πρώτο 15λεπτο των αγώνων σημειώνονται τα λιγότερα γκολ. Αν το σενάριο γίνει πράξει το επόμενο ζητούμενο είναι η διαχείριση του προβαδίσματος και πιο κάτω αποτυπώνουμε με την… ψυχρότητα των αριθμών τι κάνουν οι ομάδες του TOP6 όταν ανοίξουν το σκορ.

Είναι θέμα αντίδρασης…

ΑEΚ
Η ΑEK κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ 14 φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λάρνακας έχει ένα εκπληκτικό ποσοστό διαχείρισης των αποτελεσμάτων αφού κατάφερε να πάρει την νίκη 11 φορές (Oλυμπιακός, Eρμής, AΕΛ, Aρης, AΠΟΕΛ, Δoξα, Aλκή, Eθνικός, Πάφoς, Oμόνοια, Nέα Σαλαμίνα). Ήρθε ισόπαλη 2 φορές ( Aνόρθωση, Eρμής) ενώ δέχτηκε την ήττα μόλις 1 φορά (Aνόρθωση).

ΑEΛ
Η AΕΛ μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο όσον αφορά την διαχείριση των αποτελεσμάτων. Συγκεκριμένα η ομάδα της Λεμεσού βρέθηκε μπροστά στο σκορ 9 φορές μετρώντας ισάριθμες νίκες! (Aρης(2) Δoξα, Eθνικός(2), Oλυμπιακός, Eρμής, Aλκή, Nέα Σαλαμίνα).

ΑΝOΡΘΩΣΗ
Η Aνόρθωση βρέθηκε μπροστά στο σκορ 11 φορές. Κατάφερε να κερδίσει 9 φορές (Aλκή, Aρης(2), AΠΟΕΛ, Δoξα, Eθνικός, Oλυμπιακός, Eρμής, Nέα Σαλαμίνα), και ήρθε ισόπαλη 2 φορές (Nέα Σαλαμίνα, ΑEΛ). Η ”Κυρία” δεν έχασε ποτέ ενώ ήταν μπροστά στο σκορ.

ΑΠOΕΛ
Ο AΠΟΕΛ βρέθηκε μπροστά στο σκορ 10 φορές μετρώντας ισάριθμες νίκες (Eρμής(2), Aλκή (2), Δoξα, Πάφoς, Oμόνοια, Oλυμπιακός, Aνόρθωση, Aρης)και διατηρώντας με αυτό τον τρόπο ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας στην διαχείριση των αποτελεσμάτων όπου παίρνει κεφάλι στο σκορ

ΑΠOΛΛΩΝ
Ο Aπόλλωνας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ 14 φορές. Πήρε την νίκη 10 φορές (Nέα Σαλαμίνα, Aρης, Δoξα, Aλκή, Eθνικός, Πάφoς(2), Oμόνοια, Oλυμπιακός), ενώ ήρθε ισόπαλος 4 φορές ( ΑEΛ(2), Aνόρθωση, ΑEΚ). Ενδιαφέρον στατιστικό είναι το ότι η ομάδα της Λεμεσού δεν έχασε ποτέ σε αγώνα που βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

ΟΜOΝΟΙΑ
Η Oμόνοια βρέθηκε μπροστά στο σκορ 9 φορές και δεν έχασε ποτέ όταν σκόραρε πρώτη. Συγκεκριμένα οι πράσινοι κέρδισαν 6 φορές ( Eθνικός, ΑEΚ, ΑEΛ, Πάφoς, Oλυμπιακός, Αλκή) και ήρθαν ισόπαλοι 3 φορές (Oλυμπιακός, Aνόρθωση, Aρης).

Τα στατιστικά της ΑΕΚ
Τα στατιστικά της ΑΕΛ
Τα στατιστικά της Ανόρθωσης
Τα στατιστικά του ΑΠΟΕΛ
Τα στατιστικά του Απόλλωνα
Τα στατιστικά της Ομόνοιας

Άντρος Ιωάννου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ