Η ασφάλεια της ΑΕΚ…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μιλώντας σε γαλλικό ΜΜΕ ο Φλοριάν Τολμές αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κύπρο, την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και αν σκοπεύει να επιστρέψει στην Γαλλία ή να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Κύπρο.

Για την παρουσία του στην Κύπρο: “Είναι πολύ καλά στην Κύπρο. Τα πράγματα είναι πολύ επαγγελματικά. Μου αρέσει πολύ η Λάρνακα”.

Για το αν η ομάδα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: “Δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες. Θέλουμε όμως να πάρουμε ξανά εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε τον Πλζεν”

Για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην Γαλλία: “Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω στο μυαλό μου. Στην ΑΕΚ είμαστε δύο Γάλλοι”

Για το αν σκοπεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Κύπρο: “Γιατί όχι. Έχω συμβόλαιο και η ομάδα που δίνει ασφάλεια. Η οικογένεια μου περνά πολύ καλά εδώ. Η ζωή είναι είναι πολύ καλή στην Κύπρο και εντός και εκτός γηπέδου”.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ