Το είπε και ο Ζαχίντ

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Είχε προειδοποιήσει ο «Σκοτεινός» πως το θέμα Ζαχίντ δεν έχει κλείσει για τον ΑΠΟΕΛ, αφού είναι πολύ πιθανό η Μπασακσεχίρ –μετά το «όχι» των «γαλαζοκίτρινων» στα 3 εκατ. ευρώ που πρόσφερε- να επανέλθει με νέα πρόταση καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πακιστανού άσου (4 εκατ. ευρώ).

Το είπε σήμερα και ο ίδιος ο παίκτης σε εκτενή του συνέντευξη στη Νορβηγία. 

«Είναι ενδιαφέρον, ξεκάθαρα. Είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες και έχει έρθει μία προσφορά για εμένα. Είναι διασκεδαστικό, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Το σκέφτεσαι αυτό όταν πρόκειται για έναν τέτοιο σύλλογο. Είναι μία επιβεβαίωση ότι αυτό που έκανα τους τελευταίους πέντε μήνες ήταν καλό και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί», ήταν τα λόγια του άσου των «γαλαζοκίτρινων» σχετικά με το ενδιαφέρον των Τούρκων.

Ο Ζαχίντ είναι σαφής. Λέει πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ, επισημαίνει το… αυτονόητο, πως μία τέτοια πρόταση τον τιμά αφού δείχνει πως τα πήγε καλά από τους πρώτους του μήνες στην ομάδα και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, τονίζοντας πως είναι πιθανό οι Τούρκοι να επανέλθουν.

Πιστοποίησε και ο ίδιος ο παίκτης πως το θέμα δεν έχει κλείσει και είναι λογικό. Μία ομάδα που φτάνει να δώσει 3 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη ίσως δώσει κάτι παραπάνω για να καλύψει τη ρήτρα του. Στον ΑΠΟΕΛ το γνωρίζουν και μία τέτοια εξέλιξη, εφόσον προκύψει, δεν θα τους πιάσει εξ’ απίνης.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ