«Αν δεν υπογράψουν οι μεγάλοι, θα έχουμε πόλεμο»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ: «Ενωμένες οι 12 ομάδες (πλην των μεγάλων) θα κάνουμε συγκεκριμένη πρόταση στη NOVA που πιστεύω πως θα τη συμφέρει και θα τη δεχτεί. Εξάλλου, η NOVA έχει βοηθήσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο. Η πρόταση αυτή έχει όλες τις νόμιμες καλύψεις, ώστε κάνεις να μην μπορεί να τη σπάσει. Οποια από τις μεγάλες ομάδες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει αλλά αυτό για εμάς θα σημαίνει πόλεμο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβηλος είπε: «Ενωμένες οι 12 ομάδες θα καταθέσουμε την πρότασή μας και πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την κεντρική διαχείριση. Αν υπάρξει θα μιλάμε για βίαιη υποβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος. Επίσης, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα θέσει θέμα συζήτησης το οτι οι ελληνικές ομάδες ενώ βρίσκονται στο στοίχημα οι ίδιες δεν έχουν το παραμικρό έσοδο από της στοιχηματικές εταιρείες. Είναι άδικο και θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και αν οι εταιρείες αυτές δεν θέλουν ή θεωρούν οτι δεν τους συμφέρει ας μην χρησιμοποιούν τις ελληνικές ομάδες».

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ