Έκοψε την βασιλόπιτα η Π.Ο.Α.Π

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Σε μία όμορφη τελετή που έγινε στον πολυχώρο Φάρμα, η Π.Ο.Α.Π έκοψε την βασιλόπιτα για το 2018, στέλνοντας μηνύματα για τη νέα χρονιά που αποτελεί πρόκληση για όλους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το παρών του έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ της Ομοσπονδίας αλλά και εκπρόσωποι όλων των χορηγών.

Παράλληλα η Π.Ο.Α.Π που στήριξε το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου CYPRUS YOUTH CUP παρέδωσε επιταγές με μεγάλο μέρος των εσόδων σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα. Πρόκειται για τον Σύνδεσμο γονέων και φίλων καρδιοπαθών παιδιών, το ίδρυμα Διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας ΜΑΖΙ (Μαρίας και Ανδρέα Ζορπά) και το Ειδικό Αθλητικό Σωματείο Λεμεσού.

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους, ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Π Δώρος Αργυρού, τόνισε μεταξύ άλλων ότι το 2017 ήταν μία χρονιά πρόκληση, μία χρονιά που έγινε πολύ δουλειά από όλα τα μέλη μας έτσι ώστε να μεγαλώσει το πρωτάθλημα μας, το πρωτάθλημα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την συμμετοχή στο πρωτάθλημα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ» σε όλες τις ηλικίες και είναι σημαντικό στο γήπεδο οι μικροί μας πρωταγωνιστές να αγωνίζονται με ήθος και αξιοπρέπεια αφού αυτή είναι και η ουσία του ποδοσφαίρου.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι η ΠΟΑΠ σε μία δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό γενικότερα καταφέρνει να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση για άλλους και το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια μας θα έχει συνέχεια και το 2018.   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας στηρίζουν.

Τους Φούρνους Ζορπά που διαχρονικά στηρίζουν τις διοργανώσεις μας.

Την ιδιωτική σχολή ΦΟΡΟΥΜ που είναι κοντά μας επίσης εδώ και πολλά χρόνια και μας στηρίζει. Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ και την εταιρείαUHLSPORT».

Η δράση στα πρωταθλήματα ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ επαναρχίζει το επόμενο Σάββατο 13 Ιανουαρίου, σε Λευκωσία και Λεμεσό με αγώνες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK:

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

http://docs.wixstatic.com/ugd/94aec1_3d7ac12d6b0041fd8261843712c82b33.pdf

 

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ

 

http://docs.wixstatic.com/ugd/94aec1_d34238e3b57d4363ba3ff7a30b31dc48.pdf

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ