ΑΠΟΕΛ: Ένας «Θρύλος» στον «Θρύλο»

Στις πρώτες του δηλώσεις προέβηκε ο νεοαποκτηθέντας υδατοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Αναλυτικά:

Ο Ελλαδίτης αθλητής με τους περισσότερους τίτλους σε ομαδικά αθλήματα, ο Θρύλος της υδατοσφαίρισης Θοδωρής Χατζηθεοδώρου είναι πλέον μέλος του Υδατοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Με σπουδαία καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Χατζηθεοδώρου έχει κερδίσει τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, έχει τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2001 αναδείχθηκε ο κορυφαίος υδατοσφαιριστής της Ευρώπης. Στο ενεργητικό του έχει παρουσίες με τη Μικτή Ευρώπης και τη Μικτή Κόσμου.

«Να στηρίξουμε το πόλο»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του ΑΠΟΕΛ αναφέρει: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση που αποδέχτηκα την πρόταση του ΑΠΟΕΛ να επιστρέψω στο νερό. Οι δεσμοί μου με την Κύπρο και με την ομάδα είναι γνωστοί και μαζί θα παλέψουμε για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε βάλει, που δεν είναι άλλοι από το νταμπλ».

Όσον αφορά στην αγωνιστική του κατάσταση, ο διεθνής πολίστας σημείωσε πως: «Αν και δεν προπονούμουν στους ίδιους ρυθμούς που προπονούμουν τα προγούμενα χρόνια ως εν ενεργεία υδατοσφαιριστής, παρόλα αυτά πάντα κάνω προπόνηση και δεν έχω μείνει πίσω. Ακόμα και στο διάστημα που ήμουν προπονητής, ήμουν πάντα μέσα στο νερό μαζί με τους αθλητές μου. Από τη στιγμή της συμφωνίας μου με τον ΑΠΟΕΛ προπονούμαι ακόμα πιο εντατικά».

Ο Χατζηθεοδώρου τέλος αναφέρει: «Πρέπει να στηρίξουμε όλοι το πόλο, είναι ένα υπέροχο άθλημα το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους στην Κύπρο. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να σταθεί κοντά στην ομάδα, η οποία έχει όνειρα και στόχους».

Η υδατοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή, και επόμενος της αντίπαλος είναι ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού.

Πηγή: apoel.com.cy