Ρονάλντο: «Στην εποχή μου ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Ρονάλντο τόνισε ότι στην εποχή του ήταν πολύ πιο δύσκολος να είσαι ο κορυφαίος στον κόσμο, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγαλύτερος.

 

 

Ο Ρονάλντο, το φαινόμενο, παραχώρησε συνέντευξη στην Bild, όπου μάλλον είπε την αλήθεια: οι παίκτες που ανταγωνίζονταν για την κορυφή στη δική του εποχή ήταν περισσότεροι σε σχέση με σήμερα.

«Στην εποχή μου ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγαλύτερος. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Μέσι, που θα συνεχίσουν να παλεύουν για την κορυφή τα επόμενα χρόνια, αλλά όταν έπαιζα υπήρχαν επίσης παίκτες όπως ο Ζιντάν, ο Ριβάλντο, ο Φίγκο και μετά ο Ροναλντίνιο. Ήταν πολύ δυσκολότερο να είσαι ο καλύτερος», τόνισε αρχικά το φαινόμενο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει στον αγωνιστικό χώρο. «Χωρίς να θέλω να είμαι αλαζόνας, είχα μεγάλες ικανότητες και ταχύτητα όταν οι υπόλοιποι δεν ήταν τόσο γρήγοροι. Σήμερα βλέπουμε ότι όλοι έχουν ταχύτητα και δεν υπάρχουν αργοί παίκτες. Όταν άρχισα την καριέρα μου, συγκρινόμουν συχνά με τον Πελέ», ολοκλήρωσε.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ