Τα βιογραφικά δεν παίζουν μόνα τους…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Περισσότερες από 150 μεταγραφικές κινήσεις. Ποδοσφαιριστές από 40+ χώρες. Οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για την αμφισβήτηση που θα ακολουθήσει όσο αφορά το… ποιόν πολλών ποδοσφαιριστών που έχουν ενταχθεί στις κυπριακές ομάδες.

Σε κάθε μεταγραφική περίοδο παράγοντες και ομάδες προγραμματισμού αρχίζουν το σαφάρι για την εξεύρεση των ιδανικών λύσεων που θα ενισχύσουν τα ρόστερ. Το μεταγραφικό παζάρι είναι γεμάτο με ευκαιρίες, παγίδες κι ερωτηματικά.

Οι υπεύθυνοι για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού μέσω ανάλυσης των εκάστοτε υποψηφίων διαπραγματεύονται και κλείνουν μεταγραφές. Στο παρελθόν έχουμε δει πολλές φορές να έρχονται στην Κύπρο ποδοσφαιριστές που δεν δικαίωσαν σε καμία περίπτωση τις προσδοκίες και τα «μπαμ» αποδείχθηκαν… φούσκες.

Το βιογραφικό κάθε ποδοσφαιριστή προφανώς κάτι… λέει όμως όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό στο ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα αρκετό. Το σκάουτινγκ επί… καθημερινής βάσεως είναι πολύ σημαντικό για τον… εμοβολιασμό σε κάθε περίοδο μεταγραφών για την διαμόρφωση του ρόστερ. Η συνεχής παρακολούθηση ποδοσφαιριστών αποτελεί το Α και το Ω για την ορθή επιλογή των προσώπων που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα ζητούμενα κάθε ομάδας.

Πολλές φορές παράγοντες έχουν πέσει σε παγίδα δίνοντας καταφατικές απαντήσεις σε προτάσεις εκπροσώπων ποδοσφαιριστών που ήθελαν να πλασάρουν το προϊόν τους αγνοώντας σημαντικά δεδομένα όπως η απόδοση ποδοσφαιριστών την προηγούμενη σεζόν, η συμμετοχή σε κατώτερο πρωτάθλημα, η ηλικία, οι συχνοί τραυματισμοί, ο χαρακτήρας, το αρνητικό παρελθόν σχετικά με την προσαρμοστικότητα κτλ…

Τα βιογραφικά από μόνα τους δεν παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό που οφείλουν να κάνουν οι επαγγελματικές ομάδες είναι να αξιολογούν σε βάθος τα δεδομένα ούτως ώστε να προχωρήσουν σε λανθασμένες επιλογές κυρίως σε καίριες θέσεις που θα κοστίσουν βαθμούς.

150+ μεταγραφές και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν… Για να δούμε πόσοι εξ αυτών μπορούν να κάνουν την διαφορά ή έστω δεν θα αποτελέσουν αναλώσιμες κινήσεις την στιγμή που Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν βάσει ποιότητας συγκρίνοντας με την πλειοψηφία των ξένων/κοινοτικών.

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ