Όταν η Λεμεσός… “παραλύει”!
Editorial

Όταν η Λεμεσός… “παραλύει”!

Ποτέ (μα ποτέ) δεν έχει καμιά σχέση η εκάστοτε αγωνιστική ή και βαθμολογική κατάσταση του ενός ή του άλλου! Τα εκάστοτε ντέρμπι, σαν αυτό που επίκειται για την Τετάρτη, ανάμεσα στους δυο μεγάλους της Λεμεσού… πάντα “παραλύει” την όμορφη πόλη!

Έλαχε μάλιστα αυτήν τη φορά, το ντέρμπι, στο οποίο τυπικά γηπεδούχος, είναι ο Απόλλωνας, να είναι και το πρώτο τους παιχνίδι για το νέο έτος!

Τώρα, αν θα είναι… γούρικο αυτό, είτε για τους γαλάζιους, είτε για τους γαλαζοκίτρινους, αυτό θα το ξέρουμε, όταν θα ακουσθεί το τριπλό σφύριγμα, μετά από το οποίο μπορεί και να μην υπάρξει νικητής!

Όπως άλλωστε έγινε και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, όπου η ισοπαλία δεν… ξεκόλλησε ακόμα και από το σημείο του πέναλτι, όταν ο Βάλε έπιασε το πλασέ του Αρουαμπαρένα στην τελευταία φάση του ντέρμπι εκείνου… Εν κατακλείδι.. να θεωρήσουμε δεδομένο (από τώρα) ότι θα υπάρξει και πλούσιο… τρίτο ημίχρονο;

Το εκτιμάμε αυτό, λόγω της εκ προϊστορίας διδαχής! Μπορεί η Λεμεσός να “παραλύει”, κάθε φορά που οι δυο μεγάλοι της ακονίζουν τα αγωνιστικά τους ξίφη και να… βουβαίνει, όταν τα διασταυρώνουν (μόνο… αυτά ακούγονται), αλλά μετά που τα σπαθιά, ξαναμπαίνουν στα θηκάρια, ακούγεται πολύς… θόρυβος!

Related posts