«Να χτίσουμε γερές βάσεις για το μέλλον» (videos)

Στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Λάρνακα εργάζονται επαγγελματίες προπονητές και γυμναστές ενώ υπάρχουν συνεργασίες με προπονητές τερματοφυλάκων, διατροφολόγους-εργοφυσιολόγους και αθλητικούς ψυχολόγους.

4 προπονητές της Ακαδημίας μίλησαν στο Balla για τη φιλοσοφία και τη δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του ELITE SPORTING CLUB στο PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA.

Aντώνης Κουδελλής, Φραγκέσκος Αρτέμου, Σπύρος Ιωάννου και Ανδρέας Φώκου αναφέρθηκαν στον απώτερο στόχο της ανέλιξης των ποδοσφαιριστών αλλά και τη φιλοσοφία της Ακαδημίας τονίζοντας ότι εστιάζουν στην ατομική βελτίωση των νεαρών, την τεχνική κατάρτιση αλλά και τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στις Ακαδημίες των Ερυθρόλευκων.

Αρχικά μεταξύ άλλων ο προπονητής-γυμναστής Αντώνης Κουδελλής αναφέρθηκε στο στόχο της ατομικής βελτίωσης μέσω των εξειδικευμένων προπονήσεων κάτω από ένα ετήσιο πρόγραμμα με απώτερο σκοπό να μπουν οι βάσεις για τον κάθε ένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά ούτως ώστε να αποκτήσει τα εφόδια για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Ο προπονητής-γυμναστής Φραγκέσκος Αρτέμου δήλωσε ότι μέσω της βελτίωσης σε ατομικό επίπεδο κάθε ποδοσφαιριστής αποκτά τα εφόδια για το μέλλον, με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών στην Α’ κατηγορία σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι ο απώτερος σκοπός της Ακαδημίας.

Ο προπονητής-γυμναστής Σπύρος Ιωάννου αναφέρθηκε στη σημασία της συμμετοχής όλων των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας ανεξαρτήτως επιπέδου και δυνατοτήτων στην παρούσα φάση ενώ έδωσε έμφαση στις εργομετρικές εξετάσεις που γίνονται στην αρχή και το τέλος της σεζόν ούτως ώστε να γίνεται σωστή ανάλυση των δεδομένων της κατάστασης κάθε παιδιού σε διάφορους τομείς με στόχο την βελτίωσή τους.

Ο προπονητής Ανδρέας Φώκου υπογράμμισε ότι ένας εκ των στόχων της Ακαδημία είναι η διασκέδαση των παιδιών και η ατομική βελτίωση μέσω των προπονήσεων κάθε μέρα.