Η επόμενη ανανέωση και η απαραίτητη ξεκούραση

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εδώ και καιρό να χτίζει την ομάδα των επόμενων ετών εκ των… έσω μέσω ανανεώσεων. Ο Ντάνιελ Μοϊσόφ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Οι Κιτρινοπράσινοι θέλουν να επενδύσουν σε έναν κορμό που θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν και στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους να κινηθούν μεθοδικά και στοχευμένα σε λίγες λύσεις που θα εμπλουτίσουν το ρόστερ με ποιοτικές επιλογές για την τεχνική ηγεσία.

Η ΑΕΚ ενόψει του Ιανουαρίου αναμένεται ότι θα κινηθεί στο μεταγραφικό πεδίο για 1-2 μεταγραφές μόνο αν βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση μεταγραφής για το… θεαθήναι ούτε να υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ με προσθήκες που θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή συνεχίζεται με τους Χέφελ και Τρουγιόλς να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα με τις πιθανότητες να είναι εναντίον τους, εκτός είναι ο Λαμπάν λόγω καρτών ενώ επιστρέφει ο Μοϊσόφ.

Οι Λαρνακείς έχουν το στόχο των δύο νικών στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του 2017 και στη συνέχεια να απολαύσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων καθώς η ξεκούραση είναι απαραίτητη…

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ