Διάθεση Εισιτηρίων Football Stars Day 2017

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε όλη την Κύπρο και μέσω διαδικτύου – Κοστίζουν €10

Μέσω των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του https://online.theasis.cy.net/ticketonline/footballstarsday οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για την Football Stars Day 2017, που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 30 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της χρονιάς, αποκορύφωμα της οποίας θα είναι ο αγώνας των All Stars, ανάμεσα στους Κύπριους και τους Ξένους επίλεκτους του Πρωταθλήματος Cyta, όπως προκύπτουν μέσα από ψηφοφορία του κοινού στο vote.goalstizoi.com.cy.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο Μακάριο Νοσοκομείο. Τα εισιτήρια κοστίζουν €10, ενώ υπάρχει παιδικό εισιτήριο στα €4, για παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι και το 2005). Για αυτή την εκδήλωση δεν ισχύει  αρίθμηση θέσεων.

Μέσω διαδικτύου πωλούνται εισιτήρια για το άνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας του ΓΣΠ. Οι αγοραστές μπορούν να τυπώσουν τα εισιτήρια στο σπίτι ή να τα παραλάβουν από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ την ημέρα της διοργάνωσης. Εισιτήρια για το κάτω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας πωλούνται από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, σε όλη την Κύπρο.

Ολοήμερο θέαμα για όλους
Στις 30/12/2017 το θέαμα στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ αρχίζει στις 16:00 με τον αγώνα των θρυλικών όσων του παρελθόντος. Η ημέρα ξεκινάει στις 12:00 από το στάδιο Στίβου όπου θα γίνουν αγώνες δημοσιογράφων, εταιρειών και επίλεκτων γυναικών του κυπριακού πρωταθλήματος.

Στις 13:00 θα ανοίξει – στον στεγασμένο χώρο έξω από τη Δυτική εξέδρα – το  Fun Park της διοργάνωσης, ένας χώρος με διαδραστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Την Football Stars Day 2017  συνδιοργανώνουν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών Γκολ στη Ζωή και η ΚΟΠ, με τη στήριξή του ΠΑΣΠ και του ΓΣΠ. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η Τράπεζα Κύπρου, η ΟΠΑΠ Κύπρου, η Πετρολίνα και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision. Υποστηρίζουν η AJK Wealth Management, η Χαρ. Πηλακούτας, οι Φούρνοι Ζορπάς, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας  και ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης. Επίσημοι Συνεργάτες είναι η Semio, η Landas  Colour, η Opium Works και το LemonPark, ενώ Επίσημος Προμηθευτής αθλητικού υλικού είναι η Macron.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.goalstizoi.com.cy/footballstarsday.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ