Η υλοποίηση του στόχου θέτει σε ισχύ τον όρο του «Big Σόφο»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Από το τελευταίο 15λεπτο με τον Άρη συνέχισε η ΑΕΛ με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το ποατατράκ απέναντι στην Αγία Νάπα για το Κύπελλο.

Πλέον ο ένας θεσμός, το ένα τρόπαιο, έκανε φτερά από πολύ νωρίς και η προσοχή θα πρέπει να στραφεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και πως μέσα από αυτό θα παίξει ξανά η ομάδα στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος στην ομάδα της Λεμεσού και μόνο αν υλοποιηθεί θα διαγραφεί και το βαρύ πρόστιμο που επέβαλε σε όλους τους ποδοσφαιριστές ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Ο πρόεδρος τιμώρησε παραδειγματικά τους υπαίτιους της ήττας και του αποκλεισμού από την Αγία Νάπα αλλά έβαλε και έναν όρο με αναστολή αν η ομάδα καταφέρει στο τέλος της σεζόν να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές έχουν ακόμα ένα επιπλέον κίνητρο να παλέψουν για να κλείσει επιτυχημένα η σεζόν και επιτυχημένα σημαίνει έξοδος στην Ευρώπη. Δεν λέμε ότι αν έρθει κάτι καλύτερο δεν θα το κυνηγήσουν, και βέβαια θα είναι ευπρόσδεκτό αλλά θέλουν Ευρώπη και πάνω.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ