Τώρα είναι τα… must win ματς

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τα μεταγραφικά πάντα εξιτάρουν τον κόσμο και η Ανόρθωση είναι γεγονός ότι έχει δείξει πως χρειάζεται ενίσχυση για να στηρίξει την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται μέχρι τώρα, αλλά μέχρι να ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος ο Ρόι Λέβι γνωρίζει πως θα πρέπει να στηριχτεί στο υλικό που έχει.

Υλικό που έχει φέρει την Ανόρθωση μία ανάσα από την κορυφή και τη διατηρεί σταθερά από την αρχή του πρωταθλήματος σε υψηλές πτήσεις.

Μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή η «Κυρία» έχει τρία παιχνίδια: δύο… must win ματς και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο «Παπαδόπουλος».

Πριν φτάσει στο ντέρμπι πριν τις γιορτές, η ομάδα της Αμμοχώστου είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Αλκή (εντός) και τον Άρη (εκτός). Είναι παιχνίδια που μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να κερδίζει. Είναι και η μέχρι τώρα πορεία της που έχει αυξήσει τις απαιτήσεις από τον κόσμο της, ο οποίος περιμένει να δει την ομάδα του σε πορεία τίτλου μέχρι τέλους, μολονότι επίσημα ο πήχης δεν ανεβαίνει –και για να μην προστίθεται αχρείαστη πίεση στην ομάδα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ