Και εγένετο… μέρα Αντρέα Πίρλο στη Νέα Υόρκη! (pic)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να τιμήσει τον Αντρέα Πίρλο, δίνοντάς του τη δική του ημέρα, που θα είναι η 6η Δεκεμβρίου.

 

 

Ο Αντρέα Πίρλο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν λίγες εβδομάδες, με τη New York City να είναι η τελευταία του ομάδα. Η επίδραση του Ιταλού, όμως, στην πόλη ήταν τόσο μεγάλη που ο δήμαρχος Ντε Μπλάζιο αποφάσισε να κάνει την 6η Δεκεμβρίου… ημέρα Αντρέα Πίρλο!

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της εορταστικής ημέρας. Η Νέα Υόρκη δεν είναι μόνο μία υπέροχη πόλη, στην οποία αποφάσισα να αποσυρθώ, είναι η πόλη που ο κόσμος δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να πετύχει τους στόχους του. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος που εμπνέω τους νεαρούς Νεοϋορκέζους και τους δείχνω ότι ο καθένας αξίζει να υλοποιήσει τα όνειρά του. Ευχαριστώ δήμαρχε Ντε Μπλάζιο γι’ αυτήν την φανταστική ευκαιρία», ήταν το μήνυμα του Πίρλο.

Gazzeta.gr

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ