Το έκανε μόνη της… μονόδρομο

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στα λόγια η ΑΕΛ είχε το μυαλό της στο Κύπελλο και την Αγία Νάπα. Στην πράξη όλοι σκέφτονταν ήδη το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ. Από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ μέχρι τους παίκτες.

Αναφέρουμε τον προπονητή, όχι για την 11άδα που επέλεξε, που και πάλι είχε πολλές αλλαγές. Αυτό πρέπει να κάνει ένας προπονητής: να μοιράζει δυνάμεις και χρόνο, ώστε να διατηρεί φρέσκια την ομάδα του. Και η 11άδα του στο Κύπελλο μια χαρά ανταγωνιστική ήταν.

Στη νοοτροπία ήταν το πρόβλημα. Οι παίκτες μπήκαν χαλαροί, θεωρώντας ότι ως απόλυτο φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Μάλλον εύκολα, αν κρίνουμε από τη νωχελικότητά τους.

Αλλά γι’ αυτή τη νοοτροπία δεν ευθύνονται μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Ευθύνεται και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ που δεν κατάφερε να τους πείσει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι με την Αγία Νάπα. Η ψυχολογική προετοιμασία ενός αγώνας είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να διαγνώσει έγκαιρα τη χαλαρότητα, για να την αποτρέψει.

Υπάρχουν αποτυχίες κι αποτυχίες. Αυτή δεν είναι μία απλή αποτυχία. Η ΑΕΛ κάνει τα πράγματα δύσκολα για τον εαυτό της από μόνη της. Είχε δύο δρόμους προς την Ευρώπη. Τώρα έχει μόνο έναν. Αυτόν του πρωταθλήματος. Εκεί που για να τερματίσει σε θέση Ευρώπης, θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο δεν το έκανε. Τη Δευτέρα φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό το παιχνίδι που φαίνεται πως είχαν από χθες στο μυαλό τους οι παίκτες και το πλήρωσαν ακριβά.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ