Δεν είναι κυπριακή ομάδα!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Στον απόηχο της «πεντάρας» επί της Ομόνοιας κινούνται ακόμη στην ΑΕΚ, τουλάχιστον οι φίλαθλοί της, αφού η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ γνωρίζει πολύ καλά πως ο υπερβολικός ενθουσιασμός μόνο ανάποδα αποτελέσματα μπορεί να έχει και να φέρει γκέλες εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Γι’ αυτό φροντίζει καθημερινά στις προπονήσεις να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό μετά από νίκες, όπως αυτή απέναντι στην Ομόνοια.

Αλλά ο κόσμος δικαιούται να πανηγυρίζει ακόμη. Και να χαίρεται που η ομάδα του δεν είναι ακριβώς… κυπριακή. Γιατί αν ήταν, τον Σεπτέμβριο, όταν είχε πιάσει άπαντες (εκτός ομάδας) ο πανικός για τις ήττες από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα και ζητούσαν κεφάλια (του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή κατά κύριο λόγο), η διοίκηση λειτούργησε κατά τα… αγγλικά πρότυπα περισσότερο παρά κατά τα κυπριακά.

Δεν την έπιασε πανικός, στήριξε το πλάνο της, στήριξε τον προπονητή, στήριξε το μοντέλο του Τσάβι Ρόκα και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς της υπομονής της.

Γνωρίζουν, βέβαια, όλοι ότι ακόμη δεν έχει διανυθεί ούτε η μισή διαδρομή σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Και γι’ αυτό δεν επαναπαύεται κανείς με τα πεπραγμένα. Μ’ αυτά μπορεί να χαίρεται ο κόσμος. Για την ομάδα υπάρχει μόνο μία λέξη: δουλειά.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ