7 εκατομμύρια πλεόνασμα για τον ΑΠΟΕΛ!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι πρώτοι ανεπίσημοι υπολογισμοί από τους διοικούντες προβλέπουν πλεόνασμα 7 περίπου εκατομμυρίων που αναμένεται να είναι το τραπεζικό μαξιλαράκι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-19.

Τα προβλεπόμενα έσοδα αναμένεται να φτάσουν στα 24-25 εκατομμύρια ευρώ στα οποία υπολογίζονται Ευρώπη, τηλεοπτικά, χορηγίες, εισιτήρια, Πιέρος Σωτηρίου κ.α ενώ τα συνολικά έξοδα γύρω στα 17 εκατομμύρια στα οποία εκτός από το μπάτζετ, μεταγραφές, αποζημιώσεις ,πριμ Ευρώπης και άλλα, καθώς και τα έργα που γίνονται στον Αρχάγγελο.

Είναι μία πολύ καλή χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ που σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν μπορέσει η ομάδα να πετύχει αυτά που προσδοκεί τον ερχόμενο Μάιο, δεν θα έχει σοβαρό πρόβλημα να βγάλει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Αν υπολογίσουμε τα 7 περίπου εκατομμύρια πλεόνασμα συν τα σταθερά έσοδα που είναι γύρω στα 6 εκατομμύρια τότε ο ΑΠΟΕΛ για το 2018-19 δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ευρωπαϊκή του πορεία.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ