Πως διαλύονται τα πρώτα σύννεφα στην Εθνική;

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Οι πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του πιο ισχυρού στελέχους της ΚΟΠ επί θεμάτων ποδοσφαίρου και ειδικά Εθνικών ομάδων δεν έγιναν τυχαία. Ο Σάββας Κωνσταντίνου μίλησε γιατί ξέρει ότι έχει βαρύτητα ο λόγος του. Και το έκανε εν πλήρη επίγνωση των συνεπειών.

Όταν ο διευθυντής της σχολής προπονητών της ΚΟΠ και επικεφαλής του πρότζεκ των εθνικών ομάδων κάνει λόγο για απογοήτευση και προβληματισμό, σαφώς και αφήνει πολλούς εκτεθειμένους και εννοούμε τους διεθνείς.

Είναι η πρώτη φορά επί θητεία Μπεν Σιμόν που μαζεύονται τα σύννεφα προβληματισμού και έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα γίνει στην επόμενη κλήση του Ισραηλινού προπονητή.

Ξεκαθαρίζουμε ότι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και θα στηριχθεί ο προπονητής που λέγεται ότι συμφωνεί με τις απόψεις του Σάββα Κωνσταντίνου. Λέγεται ακόμα ότι στην επόμενη κλήση θα υπάρξει «ψαλίδι» σε κάποια ονόματα που είναι και παραδοσιακά στην Εθνική και συνάμα θα δούμε παιδιά από την Εθνική Ελπίδων να παίρνουν προαγωγή.

Είναι επίσης σημαντικό να σας ενημερώσουμε πως η ηγεσία της ΚΟΠ συμφωνεί με τη λήψη αποφάσεων για να διορθωθεί η κατάσταση αφού δεν επιθυμούν να πάνε και τα επόμενα χρόνια χαμένα για την Εθνική Ανδρών.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ