Μπαλκάν-Κεραυνός: Με στόχο τη νίκη για την πρωτιά!

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο στόχος επετεύχθη και ο Κεραυνός, είναι ήδη στην επόμενη φάση του FIBA Europe cup και ενώ απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων στον 4ο όμιλο, όπου μετέχει η ομάδα των ερυθροκίτρινων.

Απόψε (20:00), η ομάδα που προπονεί ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης, αντιμετωπίζει στη Βουλγαρία τη Μπαλκάν και το κίνητρο για την ομάδα μας, είναι η νίκη, που θα τη φέρει κοντά στην πρώτη θέση!

Αν και το αρχικό κίνητρο, ήταν η καθαυτό πρόκριση εν τούτοις η πρωτιά, αντανακλά στο γόητρο και πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Κεραυνός έδειξε (και κυρίως… απέδειξε) ότι μπορεί να φθάσει μακριά, όσον αφορά την Ευρωπαϊκή του προσπάθεια!

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”, αναφέρει ο Άγγελος Παπαδημητρίου και συμπληρώνει με τα ακόλουθα:

“Μπορούμε όμως να κερδίσουμε τη Βουλγαρική ομάδα μέσα στην έδρα της, αν και στο γνώριμο της περιβάλλον, σίγουρα θα είναι πιο δυνατή, σε σχέση με το μεταξύ μας παιχνίδι που είχε γίνει στην Κύπρο. Όμως θέλουμε την πρώτη θέση πλέον στον όμιλο και η νίκη, θα μας φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου”.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Posted in Uncategorized