Η επιτακτική ανάγκη και η διαφορά «ΑΕΚ Αρένα» και νέου γηπέδου Λεμεσού

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Φαίνεται ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι όσον αφορά το γήπεδο της Λεμέσου και μένει τώρα να δούμε αν το νερό αυτό φτάσει στον… ποταμό που θα σημαίνει αρχικά την έναρξη των έργων και ακολούθως την ολοκλήρωση του.

Και επειδή γίνεται ιδιαίτερος λόγος το τελευταίο διάστημα για τα γήπεδα (βλέπε πρόβλημα με το ΓΣΠ) είναι επιβεβλημένη ανάγκη το καλοκαίρι του 2020 οι ομάδες της Λεμεσού να παίξουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στο νέο γήπεδο της πόλης τους.

Η… πολυκοσμία στο ΓΣΠ είναι αυτή που δημιούργησε το πρόβλημα όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του σταδίου και πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία γηπέδων που να πληρούν τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ μέχρι και τους ομίλους Champions League και Europa League.

Ακόμα και η ΑΕΚ Αρένα, για την ώρα, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι πλέι οφ Europa League. Και κάπου εδώ ερχόμαστε να κάνουμε μια σύγκριση της προσπάθειες για ανέγερση του σταδίου στην Λεμεσό με αυτήν της ΑΕΚ Αρένα η οποία διαφέρει από την γη μέχρι τον ουρανό.

Για να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα το λέμε αυτό καθώς στην «Αρένα» δεν περίμεναν την Κυβέρνηση να προχωρήσει τα θέματα. Είχαν τα χρήματα και γι’ αυτό προχώρησαν. Στη Λεμεσό δεν θα βάλουν ούτε σεντ οι ομάδες… Γι’ αυτό καθυστέρησε το θέμα και όχι για τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ