Λάρνακα: Η διάσκεψη τύπου για το 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίο Λάρνακας (pics&vids)
Σπορ

Λάρνακα: Η διάσκεψη τύπου για το 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθωνίο Λάρνακας (pics&vids)

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/10) η διάσκεψη τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδώρου

Στη διάσκεψη παρουσιάστηκαν οι διαδρομές του Μαραθωνίου στη Λάρνακα, προβλήθηκαν βίντεος για τον μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό θεσμό που θα διοργανωθεί στις 19 Νοεμβρίου 2017 και έγινε εκτενέστερη αναφορά από τους διοργανωτές και τους χορηγούς στους στόχους και τη δράση τους.

Ξεχωρίζει η στήριξη της Επιτροπής προς τους κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμόυς όπως το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το Hope For Children, το Movember Cyprus και οι Special Olympics.

Το παρών τους στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας έδωσαν η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιαννάκης Γιάννη, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, ο εκπρόσωπος της Radisson Blue κ. Μάριος Πολυβίου, ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Παπαποστόλου, ο Αγωιστικός Διευθυντής κ. Σωτής Μαύρος, ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκπροσώποι κομμάτων καθώς και πολίτες της Λάρνακας.

Όπως αναφέρθηκε από τους ομιλητές, ο Μαραθώνιος συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195χλμ), Ημιμαραθώνιο Δρόμο (21 095 χλμ), Δρόμο 10 Χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων (εταιρικό), 5 χιλιομέτρων (ατομικό) και 1 χιλιομέτρου McDonald’s Kids Race και το Fun Race 1km για τους ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται στον σύνδεσμο http://larnakamarathon.com/ καθώς και στην σελίδα https://www.facebook.com/larnakainternationalmarathon/ .

Φωτορεπορτάζ:

[envira-gallery id=”565665″]

Βίντεος:

Related posts