Ολόκληρη η εκπομπή ΟΛΑ ΜΑΛΕ με καλεσμένο τον Μάριο Μηνά (ηχητικό)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Εκπομπή ΟΛΑ ΜΑΛΕ στον Super Sport FM 104.0 με καλεσμένο τον αναβάτη Μάριο Μηνά. 


Για το πως έγινε αναβάτης…

«Ξεκίνησα πολύ μικρός. Ο πατέρας μου είχε σχέση με τον ιππόδρομο. Βλέπαμε κούρσες και με ενθουσίαζε. Θαύμαζα τους αναβάτες, αλλά παρά το ότι πηγαίναμε και ποδόσφαιρο με τράβηξε ο ιππόδρομος. Με συνάρπαζε».

Για την πρώτη εμπειρία ως αναβάτης…

«Είπα… «Παναγία μου., Μπορώ το ελέγξω»; Είναι επικίνδυνο επάγγελμα. Όταν πας μικρός, ο κίνδυνος δεν είναι τόσο μεγάλος. Πάνω από όλα είναι η αγάπη. Αν το αγαπάς αυτό, το κάνεις».

Για τον κυπριακό ιππόδρομο…

«Στην Κύπρο ο ιππόδρομος είναι παρεξηγημένος και δικαιολογημένα. Υπάρχουν όμως καλοί και τίμιοι άνθρωποι που σέβονται όλους που έχουν να κάνουν με τις ιπποδρομίες. Στην Κύπρο πέρασε το ότι ο ιππόδρομος είναι τζόγος. Δεν τους αδικώ. Εγώ που είμαι μέσα, σας λέω ότι αδικούμε τον κόσμο που ασχολείται».

Για το αίσθημα της νίκης…

«Το αίσθημα που έχεις όταν κερδίσεις μια ιπποδρομία δεν περιγράφεται. Είναι μοναδικό συναίσθημα».

Αν θα επιστρέψει στον ιππόδρομο…

«Δυστυχώς όχι. Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Με πήραν πολλοί για να επιστρέψω, αλλά δεν θα επιστρέψω. Το επίπεδο έχει πέσει δραματικά. Είναι σαν ένα κατήφορο χωρίς φρένα. Δεν δέχομαι από κανένα, να μου πει τι θα κάνω. Κάνω θυσίες».

Για τις κομπίνες που ακούγεται ότι γίνονται…

«Δεν είναι τόσο πολύ όσο ακούγεται, γιατί είναι και το άλογο…».

Για την εμπειρία του στην Νότια Κορέα…

«Ήταν απίστευτη εμπειρία. Άξιζε. Ήταν πολύ μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Λόγω των κιλών δεν μπορούσα και ήρθα πίσω. Ξεκίνησα πολύ καλά, ήμουν ευχαριστημένος, όμως τα κιλά ήταν το πρόβληα. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Ένιωθα πολλή καταπίεση».

Αν τον έχουν ενοχλήσει…

«Με πείραξαν δύο φορές. Ή μια ήταν σε αυτοκίνητο της οικογένειας μου. Ποιος να με ασφαλίσει;»

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ

Σχετικές Ειδήσεις

Send this to a friend