Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.
Νίκη για 1948 λόγους
ΟΜΟΝΟΙΑ

Νίκη για 1948 λόγους

Το κλίμα στην Ομόνοια δεν είναι το ιδανικό αφού μετά και από την ήττα κόντρα στον Ερμή, έφερε προβληματισμό και απογοήτευση στο οικοδόμημα της ομάδας.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, περίμεναν όλοι πως στο παιχνίδι με τους φτεροπόδαρους, το τριφύλλι να παρουσιάζεται βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου παρουσίασαν και πάλες τις ίδιες αδυναμίες με αποτέλεσμα να φύγουν και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ και οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έχουν την ευκαιρία να διαψεύσουν τους πάντες και να κάνουν τα πάντα για να πάρουν την νίκη, αρχίζοντας την δική τους αντεπίθεση. Σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα περιπλέξουν ακόμα πιο πολλά και οι πράσινοι θα έρθουν σε πιο δύσκολη θέση.

Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την σημαντικότητα του αγώνα και προσπαθεί καθημερινώς στις προπονήσεις να βελτιώσει την ομάδα του στους τομείς που «πονά», έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιάσουν άλλο πρόσωπο στο γήπεδο για να πάρουν το τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ