Μ.Κουδελλής στο Balla: «Οι ατομικές προπονήσεις είναι αναγκαίες» (video)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο τεχνικός διευθυντής της σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και συνεργάτης του Αντώνη Γιωργαλλίδη στην ακαδημία τερματοφυλάκων Elite Goalkeepers Academy Cyprus μίλησε στην κάμερα του Balla για την σημασία της εκγύμνασης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δείτε επίσηςΑ.Γιωργαλλίδης στο Balla: «Ήταν ένα όνειρο η ακαδημία τερματοφυλάκων» (video)

Μ.Κουδελλής: «Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στις ατομικές προπονήσεις τερματοφυλάκων. Τόσο σε τεχνικό επίπεδο και τακτικά όσο και στον τομέα της εκγύμνασης. Δηλαδή με ένα συνδυασμό τεχνικής, τακτικής μαζίμε την εκγύμναση όπου είναι ο τομέας μου.Γίνεται αρκετή καλή δουλειά, έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα. Έχουμε γύρω στα 80 παιδιά από όλη την Κύπρο που προπονούνται μαζί μας ούτως ώστε να διορθώσουμε τις αδυναμίες τους και να δουλέψουμε και τις δυνατότητές τους να τις κάνουμε καλύτερες για να είναι έτοιμοι στους αγώνες. Οι ατομικές προπονήσεις είναι πλέον αναγκαίες γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ώρες προπόνησης στις ομάδες λόγω χρόνου και υποχρεώσεων των παιδιών. Οι ατομικές προπονήσεις δίνουν το έναυσμα για να προχωρήσει ένας τερματοφύλακας».

Μάριος Κουδελλής
– Γυμναστής
– Προπονητής UEFA A &
– UEFA ELITE YOUTH A DIPLOMA
– ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA
– ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL LARNAKA CYPRUS
– ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ
– HEAD COACH ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
– ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA CYPRUS

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!