Γιωργαλλίδης, Κασίγιας και Μπουφόν! (video)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Τρεις νεαροί τερματοφύλακες από την ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus μίλησαν στην κάμερα του Balla για την θέση και την επιλογή της ακαδημίας αλλά και τα πρότυπά τους.

Α.Γιωργαλλίδης στο Balla: «Ήταν ένα όνειρο η ακαδημία τερματοφυλάκων» (video)

Ο Κυριάκος Δημητρίου αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και οι Ανδρέας Χαραλάμπους και Παναγιώτης Ευθυμίου της ΑΕΚ Λάρνακας είναι μεταξύ των νεαρών τερματοφυλάκων που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Pascal στην Λάρνακα και την ELITE Goalkeepers Academy Cyprus.

Κυριάκος Δημητρίου: «Μου αρέσει η θέση του τερματοφύλακα γιατί μαθαίνω συνέχεια πολλά νέα κόλπα και τις σωστές στάσεις της θέσης στην ακαδημία ELITE Goalkeepers Academy. Αγαπημένος μου τερματοφύλακας είναι ο προπονητής μου Αντώνης Γιωργαλλίδης».

Ανδρέας Χαραλάμπους: «Από μικρός μου άρεσε η συγκεκριμένη θέση. Μου άρεσαν τα γάντια, έβλεπα τον Αντώνη Γιωργαλλίδη και γι αυτό ήθελα να παίζω κι εγώ τερματοφύλακας. Επέλεξαν να παίζω στην ΑΕΚ Λάρνακας κι προπονούμαι στην ακαδημία του Αντώνη Γιωργαλλίδη για να μάθω τα μυστικά της θέσης και πως να κινούμαι. »

Παναγιώτης Ευθυμίου: «Μου αρέσει η θέση του τερματοφύλακα από μικρός. Ο κύριος Αντώνης και ο κύριος Κώστας με έμαθαν να είμαι πολύ καλός τερματοφύλακας. Πρότυπό μου είναι ο Μπουφόν».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ