Γιωργαλλίδης, Κασίγιας και Μπουφόν! (video)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Τρεις νεαροί τερματοφύλακες από την ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus μίλησαν στην κάμερα του Balla για την θέση και την επιλογή της ακαδημίας αλλά και τα πρότυπά τους.

Α.Γιωργαλλίδης στο Balla: «Ήταν ένα όνειρο η ακαδημία τερματοφυλάκων» (video)

Ο Κυριάκος Δημητρίου αγωνίζεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και οι Ανδρέας Χαραλάμπους και Παναγιώτης Ευθυμίου της ΑΕΚ Λάρνακας είναι μεταξύ των νεαρών τερματοφυλάκων που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του Pascal στην Λάρνακα και την ELITE Goalkeepers Academy Cyprus.

Κυριάκος Δημητρίου: «Μου αρέσει η θέση του τερματοφύλακα γιατί μαθαίνω συνέχεια πολλά νέα κόλπα και τις σωστές στάσεις της θέσης στην ακαδημία ELITE Goalkeepers Academy. Αγαπημένος μου τερματοφύλακας είναι ο προπονητής μου Αντώνης Γιωργαλλίδης».

Ανδρέας Χαραλάμπους: «Από μικρός μου άρεσε η συγκεκριμένη θέση. Μου άρεσαν τα γάντια, έβλεπα τον Αντώνη Γιωργαλλίδη και γι αυτό ήθελα να παίζω κι εγώ τερματοφύλακας. Επέλεξαν να παίζω στην ΑΕΚ Λάρνακας κι προπονούμαι στην ακαδημία του Αντώνη Γιωργαλλίδη για να μάθω τα μυστικά της θέσης και πως να κινούμαι. »

Παναγιώτης Ευθυμίου: «Μου αρέσει η θέση του τερματοφύλακα από μικρός. Ο κύριος Αντώνης και ο κύριος Κώστας με έμαθαν να είμαι πολύ καλός τερματοφύλακας. Πρότυπό μου είναι ο Μπουφόν».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!