«Δεν μπορούμε να παίρνουμε μέτρα, χωρίς να μπορούμε να τα εφαρμόσουμε»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Για τη χθεσινή συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο μας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Για το θέμα με τις ποινές για τα κεκλεισμένων των θυρών…

«Ανταλλάχθηκαν κάποιες απόψεις για να αλλάξουν κάποια πράγματα χωρίς να καταργούνται οι ποινές, όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Θα τα συζητήσουν και στην εκτελεστική της ΚΟΠ για να δούμε πως θα γίνουν αποδεκτά. Μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις, αλλά πρέπει να βολεύουν και τα γήπεδα που έχουμε».

Για το θέμα με τη συμμετοχή Κυπρίων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα…

«Υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες σε αυτό το θέμα. Ο κ. Κουτσοκούμνης ανέλαβε να εξετάσει για να δώσουν εναλλακτικές λύσεις. Είναι σκέψεις που θα συζητηθούν από την εκτελεστική της ΚΟΠ. Μέσα Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουμε αποφάσεις».

Για το μέτρο της ταυτοποίησης και αν είναι παράνομο…

«Κατά κάποιο τρόπο, το μέτρο ένα εν μέρει παράνομο. Θα το δουν και νομικοί και έτσι δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Πρέπει να καθίσουν να δουν τον νόμο. Δεν μπορούμε να παίρνουμε μέτρα χωρίς να μπορούμε να τα εφαρμόσουμε».

Για την πρόσληψη Σάββας Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας…

«Έγινε η αλλαγή προπονητή. Ευχαριστούμε τον Λιάσο. Όλο το οικοδόμημα να σταθεί δίπλα στο νέο προπονητή για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση. Θέλαμε ένα προπονητή, γνώστη του κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν θα ήταν σωστό να φέρναμε ένα ξένο που δεν γνωρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την επιστολή παραίτησης του Γιώργου Καζαμία…

«Έστειλε επιστολή παραίτηση, όμως δεν έγινε αποδεκτή από μένα. Θα βρεθούμε να μιλήσουμε και θα διευθετήσουμε το θέμα».

Για τον Σανγκόι…

«Θ μιλήσουμε και με τον Σανγκόι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Χειριζόμαστε τα θέματα με ψυχραιμία για να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ